Kontraatak Son Dakikada Fırsat Tepti…

Cesse Merkez Konferans günün maçında Kontraatak Fc takımı Güveç Lezzet Evi ni konuk etti. Her iki taraf da maça kontrollü bir oyunla başlarken birbirlerine ilk bölümde üstünlük kuramadılar. Ortada geçen maçta Kontraatak takımı topla daha çok atak yapıyor gibi gözükseler de pozisyon üretmekte zorlandılar ve aradıkları golü ilk yarıda bulamadılar. Lezzet güveç evi ise daha çok kontra atak futbolu sergilese de rakibe nazaran daha etkili pozisyonlar buldular ve Onur un attığı güzel golle devreyi 1 0 önde tamamladılar.
2. Yarıya hızlı başlayan taraf Kontraatak takımı olurken devrenin hemen başlarında Kadir ve Ahmet ‘in ayağından gelen güzel gollerle skor avantajını eline almasını bildi. Bu gollerin ardından Güveç Lezzet Evi takımı oyundan düşerken pozisyon bulmakta zorlandılar.
Rakip takım oyundan düşünce biraz daha rahatlayan Kontraatak takımı farkı da açabilme şansını yakalamasına rağmen bu fırsatı sonuca yansıtamadı. Maç boyunca bulamadıkları net pozisyonu Sedat’la bulan ekip karşı karşıya kaldığı pozisyon maçın kırılma anı olurken bitime 2 3 dakika kala Abdullah’ın kale ağzından gole çeviremediği pozisyon da farkı açmalarını engelledi. Son bölümlerde rakip kalede baskısını arttıran Güveç Lezzet Evi Kenan’ın son dakikadaki golüyle beraberliği buldu ve bu zorlu maçtan 1 puanla ayrılmasını bildi.
Güveç Lezzet Evi aslında rakibe nazaran daha çok pozisyon bulan taraf olsa da kaleyi bulma konusunda çok şanssızlardı. Skor üretmekte zorlanan ekip kaptan Yavuz’u topla buluşturmakta da zorluk çekince net pozisyonlara giremeden uzaktan şutlarla gol aramak durumunda kaldılar. 2. yarının başında gelen goller takımı bir süre oyundan düşürse de rakibin de vites düşürmesi kendilerini yeniden ayağa kaldırdı ve son bölümlerde bütün hatlarıyla rakip kalede gol aramaya başladılar ve nitekim de son dakikada gelen golle 1 puanı koparmasını bildiler. Oğuz savunmada topları çok iyi toplarken arkadaşlarının açıklarını çok iyi kapattı, takımın en iyilerindendi, İsa ve Şeref ise yerlerini hiç kaybetmediler ve disiplinli bir oyun sergilediler. Kenan her ne kadar savunma özellikli bir oyuncu olsa da orta alanda oldukça istekli bir oyun sergiledi, son dakika golüyle takımını ipten aldı. Onur orta alanda oldukça hareketliydi, takımını atağa iyi kaldırdı, güzel bir gole imza attı. Kaptan Yavuz ileride yeteri kadar top alamasa da sürekli orta alana kadar top almaya geldi, son bölümlerde rakip kalede etkili şutlarla gol aradı, çok istekli bir oyun sergiledi.
Kontraatak takımı Doğukan ve Yusuf’un yokluğunda özellikle 3. bölgede skor üretmekte zorlanırken bu bölgede Kadir çok yanlız kaldı ve pozisyon anlamında çok kısır bir maç geçirdiler. Nitekim ilk yarıda pozisyon bulmakta zorlanan ekip 2. yarıya hızlı başlayıp peş peşe 2 golle skor avantajını eline alsa da aradıkları pozisyonları çok da bulamadılar. son 10 dakikada Sedat la net bir pozisyon değerlendiremeyen ekip bitime 2 3 dakika kala oluşan bir karambolde Abdullah’ın boş kaleye topu yollayamamasıyla fırsat teperken son bölümlerde yedikleri baskı sonucu beraberlik golünü kalelerinde gördüler ve önemli bir fırsat teptiler. Savunma anlamında yine sos vermeseler de hücum yönünde oldukça eksiklerdi ve forvetsiz oynamalarının ceremesini maçtan 1 puanla ayrılarak ödediler. Oğuzhan genel anlamda iyi bir maç çıkarırken yediği gollerde çok da yapabileceği birşey yoktu. Ahmet savunmasını yine çok iyi toparlarken nefis de bir gole imza attı, Abdullah ise bugün biraz yorgun ve tutuk bir görüntü sergiledi. Kadir orta alanda istediği topları alamazken o da istediklerini sahaya yansıtamadı, Sedat iyi mücadele etmesine karşın katı savunma arasında çok da ön plana çıkamadı, Eren de orta alanda oldukça istekliydi fakat kaleye yeteri kadar şut gönderemediği için rakip kaleyi zorlayamadı.
Maçın Adamı: Onur
Maçın Gümüş Adamı: Ahmet
Maçın Kalecisi: Oğuzhan
Maçın Defansı: Ahmet
Maçın Ortasahası: Onur
Maçın Forveti: Yavuz
Maçın Golü: Ahmet
Maçın Centilmeni: Kadir

 

Start a Conversation

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.