Kontraatak Fc Rövanşı Vermedi!

Gecenin ilk maçında iki kardeş takım Doruk Sağlık ile Kontraatak Fc takımları karşı karşıya gelirken kıran kırana geçen maçta kazanan 6 4 lük skorla Kontraatak Fc takımı oldu ve rakiplerine rövanşı vermeyerek 2. sıradaki Haddini Bilbao’nun da puan kaybettiği gecede zirvedeki puan farkını bir anda 7 ye çıkardılar ve oldukça karlı bir gece geçirdiler.
Kontraatak Fc takımı ilk yarıda istediği oyunu oynayamazken rakibin istekli ve hırslı oyunu karşısında oldukça zorlandılar ve pozisyon üretmekte de sıkıntı çektiler. Buna rağmen oyundan düşmeyen ekip gol yemelerine rağmen skora hemen denge getirip ilk yarıda maçı bırakmadılar devre boyunca maça ortak oldular. 2. yarıya da rakip takım baskılı oyunla başlasa da Kontraatak Fc takımı önce Necati ile öne geçti sonra Kaptan Kadir ile farkı 2 ye çıkartıp maçı kopardı ve kritik bir galibiyete imza attı. Tansiyonu çok yüksek geçen maçta İdeal kadrosuyla sahaya çıkamamalarına rağmen üst düzey mücadele ettiler ve haklı bir galibiyet aldılar diyebiliriz.
Necati bugün orta alanda takıma ciddi katkı sağlarken attığı kritik golden ziyade topu ayağında tutması, güçlü fiziği ile rakibi zorlaması ve aldığı topları iyi kullanması takıma ciddi katkı sağlarken galibiyette büyük rol oynadı, Doğukan ileri uçta iyi mücadele ederken rakip savunmayı sürekli zorladı, 1 de gole imza attı, Batuhan attığı 2 golle galibiyette büyük rol oynarken Kadir’e attırdığı gol görülmeye değerdi, kaptan Kadir ise savunma oyuncusu sıkıntısı çektikleri bu maçta sorumluluk alıp defansa geçerken kaptan her yerde kaptandır dercesine savunmada da çok iyi mücadele etti, topu ayağında iyi sakladı, 2 de gole imza atarak savunmada oynamasına karşın galibiyette büyük pay sahibi oldu.
Doruk Sağlık takımı ise yükselen form grafiğini bu maç hırsla karıştırınca galibiyetten oldu diyebiliriz. Son haftalardaki oyunuyla yenilmesi güç bir takım hüvviyetine bürünen ekip bu maç ilk maçta alınan 9 0 lık hezimetin karşılığını bulma adına çok istekli ve hırslı bir şekilde maça başladı. Skor avantajını bulmalarına karşın bu avantajı sürdüremeyen ekip devreye 3 3 lük eşitlikle girdi. Aslında bu hırs ve kaçan goller takımın motivasyonunu ciddi anlamda etkilerken yenilen 4. gol takımı sarstı, 5. golde ise tamamen oyundan düştüler. Aslında ilk yarıda oynadıkları futbolla galibiyet isteyen bir takım gibi değil, farklı ve hatta çok farklı galibiyet isteyen bir takımmış gibi oynadılar, kaçan her golden sonra sabırlar taştı sinirler gerildi, bu da oyunlarını olumsuz etkiledi. Eğer oyundan kopmadan ve maça 9 0 lık mağlubiyeti düşünmeden çıkmış olsalardı ve yenilen gollerden sonra oyundan düşmeselerdi maçtan en az 1 puanla ayrılabilirlerdi. Bu akşam hücum hattında Oğuzhan ve Muhammed yine çok istekli bir oyun sergilerken hem ilk yarıda hem ikinci yarıda çok net pozisyonları değerlendiremediler, bu da alınan mağlubiyette büyük etkendi diyebiliriz, zira bu tür büyük maçlarda kaçan 1 golün bile önemi büyük olurken Doruk Sağlık hücum hattı bu maçta çok net pozisyonlardan defalarca kaleciyi geçemediler. Savunma olarak iyi mücadele etseler de özellikle 4. golde uzun topun savunmanın arkasında Necatiyle buluşması ve ardından gelen golde savunmanın hatası vardı ve bu gol de takımın maça havlu atmasında büyük rol oynadı.
 
Maçın Adamı : Batuhan
Maçın Gümüş Adamı : Kadir
Maçın Defansı : Kadir
Maçın Ortasahası : Necati
Maçın Forveti : Batuhan
Maçın Golü : Batuhan
Maçın Centilmeni : Kadir