Kontraatak Fc Duran Toplarla Sonuca Gitti…

Gecenin son maçında Esnaf Gücü ile Kontraatak takımları karşı karşıya gelirken maça hızlı başlayan Esnaf Gücü takımı oldu ve ilk yarıda buldukları peş peşe gollerle skoru 3 0 a getirmesini bildiler. Devreye 3 1 önde başlamalarına rağmen 2. yarının başında yedikleri gollerle skor 3 3 e geldi, 2. yarısı uzun süre berabere giden maçta son dakikalarda yedikleri gollerle yıkıldılar ve sahadan 6 4 lük mağlubiyetle ayrıldılar.
Esnaf Gücü takımı genel anlamda iyi bir futbol oynarken alınan mağlubiyete rağmen başarılı bir performans sergilediler, son 10 dakikalık bölümde çok net pozisyonlar bulmalarına rağmen bunlardan sonuç alamadılar ve bitime 2 dakika kala yedikleri gollerle maçtan puansız ayrıldılar. Takıma yeni katılan Recep orta alanda harika bir maç çıkarırken güçlü fiziği ve tekniği ile rakibi en zorlayan isimlerden oldu ve 2 gollük başarılı bir performans sergiledi. Emre de orta alanda çalışkan bir maç çıkarırken Saruhan ileri uçta iyi mücadele etti, Ayhan ve Melih yerlerini hiç kaybetmezken Egemen savunmadan çok iyi bindirmeler yaptı, bir de gole imza attı. Kaleci Berkin takımını maç boyunca ayakta tutarken harika bir performans sergilemesine karşın bu etkili kurtarışlar puan için yeterli olmadı.
Kontraatak Fc takımı maça istediği gibi başlayamazken ilk bölümlerde pozisyon üretmekte zorlandı ve kalelerinde gördükleri gollerle oyundan iyice düştüler. Devrenin sonlarına doğru uzaktan şutlarla gol arayan ekip çerçeveyi bulmakta zorlansa da Kadir’in devrenin sonunda kornerden attığı golle skoru 3 1 e getirdi. Bu gol aslında takımı ateşleyen gol olurken 2. yarıya umutla başlamalarını sağladı. 2. yarıya da hızlı başlayan ekip duran toplardan buldukları gollerle skora dengeyi getirirken uzun bölümü berabere giden maçın bitimine 2 dakika kala attıkları 2 golle bu zorlu maçtan 3 puanla ayrıldılar ve kritik 3 puanın sahibi oldular. Bugün maça tutuk başladılar ve genel anlamda istedikleri oyunu sahaya yansıtamadılar diyebiliriz. Geçen maça bakışla performans arasında büyük fark gözlenirken Kadir ileri uçta çok yanlız kaldı ve yanında pas yapacak dahi arkadaş bulmakta zorlandı. Kadir attığı 2 güzel golle galibiyette büyük rol oynarken takımı sırtlayan isim oldu galibiyette büyük rol oynadı. Ayrıca atılan 6 golün 4 ünün duran top olması ilginç bir istatistik olurken rakiplerini duran toplarla vurdular diyebiliriz. Sedat attığı 3 golle takımın en skorer oyuncusu olurken savunma bloğu birbirinden uyumsuz bir görüntü sergiledi, iyi mücadele etmelerine rağmen rakibin ataklarında zorlandılar. Kaleci Arif ise kalesinden takımını çok iyi yönlendirirken özellikle son 10 dakikada yaptığı kurtarışlarla takımını ipten aldı, galibiyette büyük rol oynadı.
Maçın Adamı: Kadir
Maçın Gümüş Adamı: Sedat
Maçın Kalecisi: Arif
Maçın Defansı: Egemen
Maçın Ortasahası: Recep
Maçın Forveti: Kadir
Maçın Golü: Kadir
Maçın Centilmeni: Ayhan