Kontra Atak, Green Crocodiles Takımını Çok Farklı Geçti!!!

Günün ilk maçında Kontra atak ile Green Crocodiles takımları karşı karşıya geldi. Maça 2 takımda istekli bir başlangıç yapsa da golü bulan taraf Kontra Atak takımı oldu. Bu gole Green Crocodiles takımı hemen karşılık verse de Kontra Atak takımı art arda bulduğu goller ile öne geçmeyi başardı ve ilk yarıyı Kontra Atak takımı 4-2 önde tamamlamayı başardı. 2.yarı Green Crocodiles takımı farkı azaltmak için baskılı başladı ve 2.yarının başında bulduğu gol ile umutlansa da Kontra Atak takımı maçın  kalan dakikalarında adeta tek kale oynadı ve rakibi sahadan silerek farkı açmaya devam etti ve maçı Kontra Atak takımı 12-3 gibi farklı bir skor ile kazandı.

Kazanma Faktörleri
Maça temkinli başlayan Kontra Atak takımı kontralar ile rakip takımı zorlarken ilk yarıdan farkı açmayı başardı. 2.yarı rakip farkı azaltmak için risk alınca boşluklar yakalayan ekip bunları çok iyi değerlendirdi ve maçı farklı bir skor ile kazanmayı başardı. Kalede görev alan Mehmet kalesinde kurtarışları ile devleşirken muazzam bir maç çıkardı. Refleksleri ile skoru koruyan Mehmet hava toplarında da oldukça efektifti. Savunmada birbirlerinin açıklarını çok iyi kapatan ekipte Oktay savunmada dikkat çeken isimdi. Rakibin çoğu atağını kesmeyi başaran isim ileriye de destek vererek ataklara destek oldu. İleride çok uyumlu olan ekipte Necati takımının ataklarını şekillendiren isimdi. Fiziğini çok iyi kullanan Necati oyun görüşü ile fark yaratırken uzaktan attığı şutlar ile rakip kaleciyi oldukça zorladı. Forvette tam bir gol makinesi görev aldı. Gökhan pozisyon bilgisi ile golü adeta kokladı. Bitiriciliği çok iyi olan Gökhan topu ayağında çok iyi saklarken maçı takımına getiren isimlerden biriydi. İlk dakikalarda rakibi tartan ekip ilerleyen dakikalarda rakibi çözünce rahat bir oyun ile galibiyete ulaştı.

Kaybetme Faktörleri
Maça savunmada başlayan Green Crocodiles takımı rakibin baskısını dakikalar geçtikçe hissederken geriye düşse de beraberliği sağlamayı başardı. İlerleyen dakikalarda birden oyundan koptular ve ilk yarıdan farklı bir skor ile geriye düştüler. 2.yarının başında golü bulsalar da devamını getiremeyen ekip sahada adeta yokları oynadı ve maçı farklı bir skor ile kaybetmekten kurtulamadı. Kalede görev alan Furkan kalesinde bir çok gol pozisyonu görürken güzel kurtarışlara imza atsa da yediği bir kaç golde basit hatalar yaptı. Savunmada çok fazla top kaybı yapan ekipte Samet savunmayı toparlamaya çalışsa da zaman zaman yalnız kaldı. Oğuzhan Çelik ise topu savunmadan çıkarırken çok fazla top kaybı yaptı. İleride bir türlü dikiş tutturmayan ekipte Oğuzhan Yavuz takımının 2.golüne imza atarken ilerleyen dakikalarda çok pasif kaldı. Forvette görev alan Yunus ise ileride istediği toplar ile buluşamazken bulduğu bir kaç pozisyonda ise golü bulup takımını umutlandırsa da takım arkadaşlarından beklediği desteği alamayınca yenilgi kaçınılmaz oldu. İlk yarı rakibi karşısında direnç gösterse de rakibine ayak uyduramayan ekip sahada adeta tel tel döküldü ve farklı mağlubiyete boyun eğdi.


Maçın Adamı:Gökhan
Maçın Gümüş Adamı:Oktay
Maçın Golü:Gökhan
Maçın Kalecisi:Mehmet
Maçın Savunması:Oktay
Maçın Orta sahası:Necati
Maçın Forveti:Gökhan
Maçın Centilmeni:Cihan