Kıran Kırana Geçen Maçta Kazanan Doruk Sağlık!

Gecenin maçında Doruk Sağlık ile ligin yenilgisiz takımı Yeşil Bursa takımları karşı karşıya gelirken kıran kırana geçen maçta Yeşil Bursa takımı sakatlık sebebiyle oyuna devam edemezken maç 3 3 lük skorla yarıda kalsa da maçı Doruk Sağlık takımı 3 0 lık skorla hükmen kazandı. 
Kazanma Faktörleri
Doruk sağlık takımı hızlı ve istekli başladığı maçı üstün fizikleri ve ileride son vuruşlarda ki başarılarıyla kazanmayı başardı. Özellikle duran toptan buldukları iki gol doruk sağlık ekibinin maçta üstünlük kurmasında etkili oldu. Hücum hattında Ömür Doruk Sağlığın dikkat çeken ismi oldu. Maçın dikkat çeken ikilisi ise defanstan ileriye çıkışlarıyla Muhammed ve Kadir olurken , Kadir attığı gollerle skoru Doruk Sağlığa getiren isim oldu.
Kaybetme Faktörleri
Yeşil Bursa takımı özellikle ilk yarıda geride çok açık verirken ileride ise alan bulamamanın sıkıntısını çekti. İkinci yarıda ki istekli oyunlarını ilk yarıya yansıtamayan ekip Burak ve Serkan’ın golleriyle skor olarak maçtan kopmasa da aradığı golü bir türlü bulamadı. Zaman zaman Mesut duran toplarda ileriye çıkıp etkili olsa da şans bu akşam Yeşil Bursa’dan yana değildi.