Kolpaçino İlk Maçında Zorlu Rakibini Devirdi

Günün son maçında ligin yeni takımlarından Kolpaçino ile ligin şampiyonluk adaylarından Palermo takımları karşı karşıya geldi. Maça 2 takımda etkili başlarken 5.dakikada golü bulan ekip Kolpaçino takımından Selman oldu. İlk yarının kalan dakikalarında 2 takımda çok fazla gol pozisyonuna girse de kaleciler çok iyi bir performans sergileyince ilk yarı 1-0 Kolpaçino takımının üstünlüğü ile geçildi. 2.yarıya Palermo beraberlik golü için bastırsa da rakip kaleci Ahmet’i geçmekte sıkıntı yaşıyordu. Dakikalar ilerledikçe savunmasında açıklar veren Palermo takımı rakibin etkili oyuncuları durdurmakta zorlanınca, Kolpaçino takımından Anıl sahneye çıkarak takımını rahatlatan golleri attı ve skoru 3-0’a getirdi. 39.dakikada maçtaki tek golünü penaltıdan Furkan ile bulan Palermo takımı kalan dakikalarda skor üretemeyince maçı 3-1’lik skor ile kazanan taraf Kolpaçino takımı oldu.

Kazanma Faktörleri
Ligdeki ilk maçlarında ligin kafa ekiplerinden biriyle maç yapan Kolpaçino takımı maça etkili başlarken Selman ile öne geçti. İlk yarıda Kalecisi Ahmet’in kusursuz performansı ile kalesini gole kapatan Kolpaçino ilk yarıyı 1-0 önde tamamlarken 2.yarı rakibin gol bulmak için risk aldığı dakikalarda rakibin açıklar vermesi ile farkı açarak rahatladılar ve maçı 3-1 kazandılar. Kalede görev alan Ahmet maçın yıldızlarındandı. Çok iyi bir performans ortaya koyan Ahmet sayısız gol pozisyonunu engellerken refleksleri ve klas kurtarışları ile takım arkadaşlarına oldukça güven verdi. Savunmada etten bir duvar ören Kolpaçino takımı rakibe göz açtırmazken Kaan savunmanın bel kemiğiydi. Bir çok kritik müdahalede bulunan Kaan maç boyuncu savunmasını toparlarsın takım arkadaşlarını da yönlendiren kişiydi. İleride zaman zaman zorlansa da aradığı golleri bulan Kolpaçino takımında Selman takımının en efektif oyuncularından. Takımının pas alışverişini yapan Selman takımının oyununu rahatlatan kişiydi. İleri uçta görev alan Anıl ise ilk yarı bir çok gol pozisyonuna girse de aradığı golü bulamazken 2.yarı maçın fişini çeken isimdi. Bitiriciliği ile sonuca giden Anıl maçın yıldızlarındandı. Ligdeki ilk maçları olmasına rağmen çok iyi bir kenetlenme gösteren Kolpaçino takımı zaman zaman zorlansa da maçı kazanmasını bildi.

Kaybetme Faktörleri
Maça etkili başlasa da golü bulamayan ekip kalesinde golü görünce oyundan düşer gibi olsa da oyuna tutunmasını bildi. Fakat ilk yarıda bir çok gol pozisyonuna girse de rakip kaleci Ahmet’i geçmekte sıkıntı yaşayan Palermo takımı ilk yarıyı 1-0 geride tamamlarken 2.yarıya baskılı başladı. Rakibi bunaltan Palermo takımı bir türlü aradığı golü bulamayınca savunmasında açıklar vermeye başladı ve 38.dakikada 3-0 geriye düştü. Maçtaki tek gollerini penaltıdan bulan ekip kıran kırana geçen maçtan mağlup ayrıldı. Kalede görev alan Güray bir çok gol pozisyonunda güzel kurtarışlara imza atsa da yediği 3 gol de yapabilecek fazla bir şeyi yoktu. Savunmada çok fazla efor sarf eden ekip çok iyi bir performans sergilerken zaman zaman oyundan düştü. Barış maç boyunca savunmasını ayakta tutmaya çalışırken yaptığı müdahaleler ile bir çok golü engelledi. İleride bal yapmayan arı gibi olan ekip bir çok gol pozisyonuna girse de bitiriciliği konusunda sıkıntı yaşadı. Hüseyin takımın dinamosu gibiyken, Murat takımının en efektif isimlerinden biriydi. Oldukça hareketli olan Murat tekniği ve hızı ile göz doldururken bitiriciliği konusunda etkisizdi. İleri uçta görev alan Furkan gol için çok fazla çaba harcasa da bir türlü rakip kaleci Ahmet’i geçemedi. Oldukça iyi bir performans sergilemesine rağmen sonuca gidemeyen Palermo takımı maçı 3-1 kaybetmekten kurtulamadı.

Maçın Adamı:Ahmet
Maçın Gümüş Adamı:Anıl
Maçın Golü:Anıl
Maçın Kalecisi:Ahmet
Maçın Savunması:Kaan
Maçın Orta sahası:Selman
Maçın Forveti:Anıl
Maçın Centilmeni:Hüseyin