Kocakoruspor Galibiyetle Tanıştı!

Gecenin ilk maçında ÇarşambaSpor ile KocakoruSpor takımları karşı karşıya gelirken ilk yarısı Kocakoruspor takımının 2 0 lık üstünlüğü ile geçilirken son bölümlerde skor 2 2 ye gelse de Kocakoruspor son dakikalarda Mehmetcan’ın golü ile güldü ve ligdeki ilk galibiyetini aldı.
Kazanma Faktörleri:
Kocakoruspor topu ayağında iyi tutarken ileri uçta özellikle Hasan ve Oğuzhan’ın oyunu iyi kurması ve topu doğru şekilde kullanmasıyla daha etkili ataklar yaptılar ve ilk maça göre daha pozitif bir oyun sergilediler diyebiliriz. Yunus’un da savunmadan yaptığı bindirmelerle kalabalık hücum yapan ekip ilk yarıyı 2 0 önde tamamlarken 2. yarıda skor üretememesiyle son bölümlerde kalelerinde goller görüp stresli son dakikalar yaşasalar da Mehmetcan’ın golü ile 3 puana uzandılar ve ilk galibiyetleriyle tanışmış oldular. Hasan hem attığı golle hem de savunmasına yardımcı olmasıyla galibiyette büyük rol oynarken Kaptan Yunus da hücuma etkili bindirmeler yaparken gecenin golüne imza attı, Oğuzhan orta alanda oldukça etkiliydi, kaleci Mustafa başarılı kurtarışlarıyla takımına güven verdi.
Kaybetme Faktörleri:
Çarşambaspor ligdeki belki de en çok pozisyon bulduğu maçı geçirse de bu akşam çok şanssızdılar ve çok net pozisyonlardan defalarca sonuç alamadılar. Maç boyunca 3 topları direkte patlayan ekipte birçok oyuncu rakip kaleciyi geçmekte zorlanırken aslında rakibe göre istedikleri oyunu oynayamamalarına rağmen rakipten çok daha fazla pozisyon buldular ve gole defalarca yaklaşmalarına rağmen galibiyete gidecek golleri bulamadılar. Oyun kurma konusunda yeteri kadar iyi bir maç çıkaramasalar da pozisyon üretkenliğinde başarılı bir maç çıkaran ekip özellikle Mücahit ve Selçuk la uzaktan sürekli etkili şutlarla gol aradılar fakat dediğimiz gibi son vuruşlarda çok şanssızdılar. Bugün alınan mağlubiyette en büyük etken kaçırılan goller olurken bunun dışında genel olarak iyi mücadele ettiler. Mücahit takımın en etkili ismi olurken çok top kazandı, 1 gol attı, sürekli etkili şutlarla gol aradı, yine Selçuk da takımın diğer etkili ismi oldu.
Maçın Adamı : Hasan
Maçın Gümüş Adamı : Yunus
Maçın Kalecisi : Mustafa
Maçın Defansı : Yunus
Maçın Orta Sahası : Hasan
Maçın Forveti : Mehmetcan
Maçın Golü : Yunus
Maçın Centilmeni : Oğuzhan