Kite Spordan Farklı Tarife!

Gecenin ilk maçında Kite sporla Spartak Boşşkova takımları karşı karşıya gelirken ilk yarısı 4-2 lik skorla sona eren maçta Kite Spor 8-3 lük gibi farklı bi skorla kazandı.
Kazanma Faktörleri:
Kite Spor maça tutuk başladı hatta 2-0 geriye dedüşmelerine rağmen maçtan kopmayarak ilk yarıyı 4-2 lik bir galibiyetle kapadılar. İkinci yarı rakibi biraz bastırsada rakibe geçit vermediler ve maçı farklı bir şekilde kazandılar.Genel anlamda iyi mücadele eden takım genç olmalarının da avantajıyla sahada basmadık alan bırakmadı tabiri caizse rakibi hiç oynatmadılar.İkinci yarının ortasında rakibi oyundan düşünce farklı bir galibiyet aldılar.
Kaybetme Faktörleri :
Spartak Boşkova maça istediği gibi başladı hatta 2 farklı skoru da elde ettiler ama bunu koruyamayınca genç rakibleri karşısında bir anda beraberliği gördüler ilk yarıyı da 4-2 lik bir malubiyetle kapattılar. İkinci yarıya iyi ve baskılı başladılar ama gol gelmeyince bocalamaya başladılar ardından rakipleri genç ve hızlı olunca kontra ataklarla goller buldu ve maç farka gitti. Maçtan kopan takım 8-3 lük bir malubiyetle ayrıldılar.
Maçın Adamı :Mehmet
Maçın Gümüş Adamı :Alp
Maçın Kalecisi:Rıza CAn
Maçın Defansı :Mustafa
Maçın Orta Sahası: Levent
Maçın Golü : Fatih
Maçın Centilmeni:Levent