Kitap Teknik Seriye Aldı!

Karkay ile Kitap Teknik takımları karşı karşıya gelirken müthiş çekişmeye sahne olan maçta Kitap Teknik takımı sahadan galibiyetle ayrılan taraf oldu ve yükselişlerini sürdürdüler.
Karkay takımı maça istediği gibi başlayamazken özellikle atak yapmakta çok zorlandılar ve ilk bölümlerde rakip kaleyi göremediler desek abartmış olmayız. İlk bölümlerde 3 0 yenik duruma düşmelerine rağmen devrenin son 3 dakikasına 3 gol birden sığdıran ekip skora denge getirdi ve ilk yarıyı 3 3 lük eşitlikle tamamladı. 2. yarıda bu artan performansı sürdüremeyen ekip sahadan mağlubiyetle ayrılırken galibiyet hasretini bu maçta da sürdürdü. Kadroda kaliteli isimler olmasına karşın uyum sorunu en büyük handikap olurken hem savunmada hem hücumda dağınık bir görüntü sergilediler. Yunus orta alanın en çok koşan ismi olurken Murat da savunmanın en diri isimlerindendi, Serkan ise 2 gol 1 asistle skora en çok katkı sağlayan isim oldu.
Kitap Teknik takımı maça öyle iştahlı başladı ki ilk bölümde bulduğu gollerle skoru 3 0 a getirdi, öyle goller kaçırdılar ki devreye belki de 7 8 gol sığdırabilirlerdi. Vites düşürünce kalelerinde goller gören ekip peş peşe yedikleri gollerle neye uğradıklarını anlamazken buna rağmen 2. yarıya hızlı başlayıp farkı yine açtılar ve sahadan farklı bir skorla galip ayrılıp zirve yarışını sürdürdüler. Sahadan haklı bir galibiyete ayrılan ekipte bireysel performanslar ön plana çıkarken takımın golcüsü Recep attığı 4 golle yine geceye damgasını vuran isim oldu, Caner yine maçın gizli kahramanlarından olurken Hakan da savunmadan etkili bindirmelerle skora katkı sağladı.
Maçın Adamı: Recep
Maçın Gümüş Adamı: Caner
Maçın Kalecisi: Ümmet
Maçın Defansı: Hakan
Maçın Ortasahası: Caner
Maçın Forveti: Recep
Maçın Golü: Recep
Maçın Centilmeni: Murat