Kitap Teknik Kan Kaybediyor!

Kitap Teknik ile Sadıçlar Fc takımlarının maçı büyük çekişmeye sahne olurken Sadıçlar Fc maçı ilk yarıda bulduğu gollerle kazandı ve bu sezon 2. galibiyetini aldılar.
Sadıçlar Fc takımı bu akşam cansiparane savunma yaparak önemli bir galibiyet aldılar ve çıkışa geçtiler. Güçlü rakipleri karşısında savunmada adeta savaşan ekip rakibe göz açtırmazken kaleci Fatih’in de etkili performansıyla 3 puanı cebine koydu.
İlk yarıda uzun toplarla goller bulan ekip Emre’nin de güzel golleriyle skor avantajını eline alırken 2. yarıda bu avantajı iyi kullandı ve maçtan galibiyetle ayrıldı. Mehmet ve Emre 2 şer golleriyle takımı sırtlayan isimler olurken savunma hattı da oldukça iyi bir maç çıkardı, Kaleci Fatih ise kurtarışlarıyla takımını maç boyunca ayakta tuttu.
Kitap Teknik takımı 2 maçtır galibiyete hasret kalsa da oynanılan oyunla beğeni toplamaya devam ediyor. Geçen maçı da kaybeden ekipte en büyük handikap yenilen basit goller ve son vuruşlardaki şanssızlık diyebiliriz. Sahanın her bölgesinde çok koşup oyunu iyi kurmalarına rağmen çerçeveyi bulmakta ve rakip kaleciyi geçmekte zorlanınca sahadan puansız ayrıldılar. Buna rağmen oynanılan oyun gelecek adına umut verirken performanslarını skorla taçlandırdıklarında galibiyetler de kendiliğinden gelecektir.
Maçın Adamı: Emre
Maçın Gümüş Adamı: Emirhan
Maçın Kalecisi: Fatih
Maçın Defansı: Yusuf
Maçın Ortasahası: Emirhan
Maçın Forveti: Emre
Maçın Golü: Emirhan
Maçın Centilmeni: Hakan
 
Maçın Son dakikasında kırmızı kart gören Sadıçlar Fc oyuncusu Mehmet 1 müsabakandan men cezası almıştır.