KAYADİBİ ŞEYTANIN BACAĞINI KIRDI!

Gecenin maçında Kayadibi ile Mrylea City karşı karşıya geldi.iki takım arasındaki maç kelimenin tam anlamıyla nefes kesti.maçın başlama düdüğü ile birlikte önde baskı yaparak rakibini hataya sürükleyen Mrylea City,yaptığı şok presin meyvesini çabuk aldı.
ALPAY’DAN FÜZE
Orta sahada kaptığı topu Alpay’la buluşturan takım,alpay’ın füzesiyle henüz 1. dakikada öne geçti.Yediği golün şokunu üzerinden çabuk atan Kayadibi Bu gole 3. dakikada Enes’in akıldolu golüyle eşitliği yakaladı.
Attığı golle kendine gelen Kayadibi,oyunun hakimiyetini de eline aldı.orta sahada Enes ve Bahadır’ın uyumu ileride Ahmetcan’ın defansı zorlaması,Mrylea City takımının top yapmasını engelledi.Ömer’in takımını ateşleme ve ileri itme çabaları sonuç vermezken Bahadır’ın Sert vuruşu Kayadibi’ni 6. dakikada öne geçirdi.
Mrylea takımı gol bulmak adına rakibinin üstüne Semih ve Alpay’la yüklenmeye çalıştığı dakikalarda Kayadibinden Hüseyin ataklara geçit vermedi,kaptığı toplarla da takımına hızlı hücum şansı doğurdu.nitekim bu atakların birinde kaptığı topu ileriye oynayan Hüseyin,topu Enes’le buluşturdu.Bugün ortasahada başarılı bir oyun çıkartan Enes,aldığı topu bekletmeden Ahmetcan’la buluşturdu.Ahmetcan yaptığı vuruşla kaleci Muhammet’i avladı ve dakikalar 11’i gösterirken takımını 3-1 öne geçiren isim oldu.
HARİKA BİR GOL DAHA
Dakikalar 6 yı gösterirken Bahadır uzaktan yaptığı harika vuruş,tüm oyuncuların bakışları arasında doksan diye tabir ettiğimiz yerden ağlarla buluştu.
Yedikleri şok gollerle ne olduğunu anlayamayan Mrylea Cty’i kendine getiren isim Ömer oldu.16. dakikada defansın oynadığı uzun topu çok güzel kontrol eden Ömer,yaptığı net vuruşla takımına 2. golü kazandırdı.
Attığı golle kendine gelen Mrylea City yaptığı ayağa paslarla etkili olmaya başladı.Mrylea City adına gecenin çalışkan ismi Semih,attığı kilit pas ile gecenin bir başka istekli ismi Alpay’ı kaleciyle karşı karşıya bıraktı.Alpay yaptığı güzel vuruşla kendisinin ikinci,takımının üçüncü golüne imza attı.
İlk yarının son dakikalarında sağ çaprazdan ceza sahasına yaklaşan Alpay,kaleciyi geçtiği sırada gecenin başarılı isimlerinden Güray’ın yaptığı müdahale ile acı içinde yerde kaldı.Güray pozisyon sonrası sarı kartla cezalandırılırken serbest vuruşta top auta çıktı.
İkinci yarının henüz başlarında mrylea City takımı adına başka bir şanssızlık daha yaşandı.takımın başarılı defans oyuncusu Erdoğan girdiği ikili mücadele sırasında ayağının zemine takılması sonucu sakatlandı ve kaleci Muhammet ile yer değiştirdi.
Yapılan bu zorunlu değişiklik ile oyun düzeni iyice bozulan Mrylea City karşısında Ahmetcan’ın attığı golle Kayadibi farkı tekrar ikiye çıkarttı ve rahat bir nefes aldı.
KALEDEN FORVETE
dakikalar 41 i gösterirken zorunlu olarak oyuna giren Muhammet,arka direkte topu ağlara göndererek farkı tekrar 1’e indirdi ve Mrylea takımını umutlandırdı.
Bu dakikadan sonra beraberlik golünü arayan Mrylea City,defans güvenliğini iyice boşladı ve kalesinde birçok pozisyon vermeye başladı.bulduğu pozisyonlarda bu dakikalarda adeta tek başına savunma yapan Ömer ve Kaleye geçen Alpay’ı aşamayan Kayadibi Bahadır,Enes ve Ahmetcan ile birçok gol pozisyonundan eli boş döndü.
maçın son saniyelerinde gecenin etkili ismi Semih’in yaptığı vuruş direkten dışarı çıktı ve gecenin maçında gülen taraf Kayadibi oldu.
Kayadibinde kaleci Güray Kalesinde güven verdi.maçın ilk yarısında kullandığı eldivenlerin azizliğine uğradığını belirten deneyimli kaleci,ikinci yarı eldivenlerini değiştirerek bu problemi halletti. Defansta Eren ve Kudret,adeta görünmez kahraman gibiydiler.rakip atakları savuşturan ikili birerde asist yaparak takımlarının galibiyetinde önemli rol oynadılar.Orta sahada rakip atakları kesen ve takımını atağa kaldıran hüseyin,ayrıca takım arkadaşlarına verdiği direktiflerle takımına liderlik etti. Enes,orta sahada takımının ofansif olarak ataklarını şekillendiren isimdi.1 gol ve 1 asist ile oynayan kaptan,gecenin bir başka yıldızıydı.
Bahadır özellikle ilk yarıda rakibe zor anlar yaşattı ve attığı iki şık golle takımına önemli katkı yaptı. Ahmetcan’da gecenin golcülerinden biriydi,fakat özellikle maçın ikinci yarısında kaçırdığı gollerle neredeyse takımını galibiyetten edecekti.
Mrylea City’de Kaleci Muhammet’in yediği gollerde yapabileceği pek fazla birşey yoktu. Defansta Erdoğan sakatlanana kadar atakları son noktada kesen isimdi.Yunus ve Emrah,bir ileri bir geri gelerek gecenin belki de en çok yorulan isimleriydi.Emrah yaptığı bir asistle skora da katkı yapmış oldu.Alpay attığı 2 golle takımı adına önemli katkı sağladı.ayrıca maçın son bölümünde kaleye geçen deneyimli futbolcu yaptığı kurtarışlarla adeta takımını farklı mağlubiyetten kurtardı. Ömer gecenin en istekli İsimlerindendi.kaybetmeyi kabul etmeyen yapısıyla takım arkadaşlarını sürekli motive ederek oyunda tutmaya çalıştı.attığı gol ve ikinci yarıda yaptığı defansla göz doldurdu. Mrylea City takımı adına Gecenin belki de en arzulu ve en etkili ismiydi Semih.yaptığı 2 asistin yanı sıra iki şutu da direkte patladı.takımının ataklarında maestro rolü üstlense de mağlubiyete engel olamadı.
Maçın kalecisi:Alpay
Maçın defansı:Hüseyin
Maçın orta sahası:Semih,Enes
Maçın Forveti:Bahadır

Start a Conversation

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.