Kayadibi Gençlik Penaltılarda Kazandı.

Günün maçında göçmen United ile Kayadibi gençlik karşı karşıya geldi. Her iki tarafta temkinli oyun sergiledi. Göçmen United takımında Mustafa maçın 6. Dakikasında sık bir gol atarak takımını öne geçirdi. Golden sonra ortalaanda çoğalmaya başlayan Kayadibi gençlik takımı rakibine baskı yapmaya başladı. Ama yakaladığı pozisyonları degerlendirememekte ısrarcı oldular. Göçmen United takımı ise ilk yarı kapalı oynayarak kontraataktan gol aradılar.
İlk yarı baskısını iyice arttıran Kayadibi gençlik yaptığı organize atakla skoru dengeledi. İlk yarı sonunda göçmen United takımında Bayram ile Gökmen oyundan çıkıp yerini Onur ile Hüseyin’e bıraktı.
İkinci yarı göçmen United takımı hızlı başlayarak Onurun attığı golle takımını bir kez daha öne geçirdi. Golle baskısını arttıran Kayadibi Gençlik’ takım ı sürekli orta alandan şut denemeleriyle gol aradı. Sürekli yapılan ataklar sonucu bir kez daha eşitliğe getirdiler skoru göçmen United takımı sürekli defansta boşluk bulsada gole ulaşamadı ve mac 2-2 bitti. penaltılarda ise Kayadibi Gençlik’ takımında Güray ilk penaltıda kalesinde devlesince Kayadibi Gençlik’ 5-4 galib gelerek üst tura adını yazdırdı.
Kayadibi Gençlik’ te bugün kalede Güray vardı. Arkadan verdiği destekle önündeki defans oyuncularını iyi yönlendirdi. Defansta’ki Volkan Eren Atahan üçlüsü bugün çok iyi bir uyum içindeydi sürekli aldıkları topları ortaalana çıkararak ve kanattan yaptıkları destekle rakibi zorladılar. Enes Hüseyin ikilisi gerek ileri gerekse geri gidip gelerek oyunu yönlendirmeye çalıştılar yaptıkları al ver ile bir çok pozisyon ürettiler. Forvette Bahadır ortasahadan sürekli top alarak oyunu önde tutmaya çalıştı. Göçmen United takımında ise kalede Tuncay vardı sürekli yaptığı kritik kurtarışlarla takımını ayakta tuttu. Erhan Mümin İbrahim üçlüsü bugün kademe olarak çok iyilerdi ama ileriye desteği biraz daha verebilselerdi daha rahat bir maç geçirebilirlerdi. Gökmen Bayram ikilisi bugün ilk yarıda Kontraatakla forvete top çıkarmaya çalışsalarda yeterli olamadılar. İkinci yarı Hüseyin Onur ikilisi Ortaalanda sürekli rakibe pres yapmaya çalıştılar ama cogalamayınca istedikleri oyunu yansıtamadılar. Forvette Mustafa bugün istediği topları alamadı maçı 1 golle tamamladı.
Maçın adamı: Hüseyin
Maçın kalecisi : Güray
Maçın defansı : Eren
Maçın ortasahası : Enes
Maçın forveti : Mustafa
Maçın centilmeni : Her iki takım
 https://www.youtube.com/watch?v=eloZTlyBHSo

Start a Conversation

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.