Karkay Çok Rahat!

Gecenin ilk maçında Karkay’dan farklı galibiyet… Maçın ilk yarısı ortada ve gol olarak kısır geçti diyebiliriz. Maçın ikinci yarısında ise sazı eline alan Karkay karşısında Borissia Bayburt’un gardı da düşünce fark kaçınılmaz oldu. Maç 12 – 4 lük Karkay galibiyeti ile sona erdi.
Kazanma Faktörleri
Maça durağan başlayan Karkay takımı ilk devrenin ilk bölümlerinde daha geride ve rakibi kontrol eden bir oyun tercih etti. İlk yarının başında kalesinde bir gol gören ekip yarının ortalarında Cafer’le iki gol bularak devreye önde girmeyi başardı. İkinci yarı ise vites arttıran Karkay bol gollü bir ikinci yarı izletti. Özellikle hücumda Cafer ve ve Ahmet ikilisi harikalar yarattı denilebilir. Cafer’in yedi golü bulunurken Ahmet ise etkili tekniği ve oyunun yönünü hızlı bir şekilde değiştirmesi ile çok etkili oldu. Savunma da ise Karkay rakip hücumları ikinci bölgede karşılayıp oyunu da daraltarak etkili oldu. Savunmada oynayan Faruk iki gol ile skora katkıda bulundu.
Kaybetme Faktörleri
Maça çok istekli başlayan Borissia Bayburt takımı dakikalar henüz ikiyi gösterirken ilk gollerini buldular. İlk yarının kalan bölümünde ise rakibin etkili pas trafiğini rakipten daha fazla koşarak bozmayı başarsalar da kalelerinde iki gol gördüler. İkinci yarı ise ilk yarıda ki gibi erken gol bulup umutlandılar. Kalan kısım da rakibin etkili pas trafiğini çözemediler. Savunma oyuncuları da rakip hücum oyuncularının kaleyi yoklamasına müsaade edince fark kaçınılmaz oldu.
Maçın Adamı: Cafer
Maçın Gümüş Adamı: Ahmet
Maçın Golü: Cafer
Maçın Kalecisi: Emre
Maçın Savunması: Faruk
Maçın Ortasahası: AHmet
Maçın Forveti: Cafer
Maçın Centilmeni: Ahmet