Karkay 2345’in Çay Keyfi

Günün ilk maçında Karkay 2345 ile ligin yeni takımlarından Çaytaze Fc takımları karşı karşıya geldi. 2 ekipte maça temkinli başlarken dakikalar ilerledikçe Karkay takımı ağırlığını koydu. Recep ile açılışı yapan ekip ilk yarı bir sürü pozisyonu harcarken Çaytaze takımı ise cılız ataklar ile golü bulamadı. İlk yarının son anlarında bir gol daha bulan Karkay ilk yarıyı 2-0 önde tamamlarken 2.yarıya Çaytaze takımı baskı ile başladı. Melih ile farkı 1’e indirmeyi başarırken, ilerleyen dakikalarda farkı azaltmak için bastıran Çaytaze takımı savunmada açıklar verince Karkay takımı ard arda goller ile farka gitti ve maçı 9-2 kazandı.

Kazanma Faktörleri
Maça temkinli başlayan ekip ilk dakikalarda rakibi tartarken kontrollü ataklar ile gol aradı. Recep ile açılışı yapan ekip ilk yarıyı 2-0 önde tamamlarken 2.yarının başında rehavete kapılınca fark 1’e indi. Etkili oyuncuları ile sonuca giden ekip rakibin oyundan düşmesi ile farka giderek maçı 9-2 gibi farklı bir skor ile kazanmasını bildi. Kalede görev alan Emre mükemmel bir maç çıkarırken refleksleri ile dikkat çekti, bir çok pozisyonda güzel kurtarışlara imza atan Emre skoru tutan isimdi. Savunmada açıkları çok iyi kapatan ekipte Murat savunmanın bel kemiğiydi. Savunmada kritik müdahalelerde bulunan Murat zaman zaman ileriye çıkarak ataklara da destek oldu. İleride etkili oyuncuları ile sonuca gitmeyi başaran Karkay takımında Ahmet takımının en teknik oyuncusuydu, takımının ataklarını yönlendiren Ahmet oyun görüşü ile fark yaratırken arkadaşlarını besledi. Bekir bitiriciliği ile son dakikalarda farkı açarken Recep tekniği ve arkadaşları anlaşması ile maçın yıldızıydı, çok iyi bir performans sergileyen Recep maçın kilidini açan isimdi. Rakibi karşısında zaman zaman zorlansa da oyuncu farkı ile maçı kazanan Karkay galibiyeti askerde ki arkadaşına armağan ettiler.

Kaybetme Faktörleri
Maça savunmada başlayan Çaytaze takımı rakibi karşısında ilk yarı fazla zorlanmasa da gol yollarında sıkıntı yaşayınca ilk yarıyı 2-0 geride tamamladı. 2.yarıya golle başlayan ekip farkı 1’e indirse de bir türlü dikiş tutturamayınca farklı yenilgi kaçınılmaz oldu. Kalede görev alan Murat ilk yarı takımını oyunda tutarken 2.yarı takım arkadaşlarının oyundan düşmesi ile yapabilecek fazla bir şeyi yoktu. Savunmada çok çabuk dağılan ekipte Emir savunmada çok fazla pas hatası yaparken rakiplere tekte girmesi ile kolay geçildi. İleride bir türlü istedikleri oyunu sahaya yansıtamayan Çay taze takımında Melih attığı gol ile takımını umutlandırırken takımının en efektif oyuncusuydu. İleri uçta görev alan Ahmet ise bir çok gol pozisyonuna girse de skoru bulamayınca yenilgi kaçınılmaz oldu.

Maçın Adamı:Recep
Maçın Gümüş Adamı:Bekir
Maçın Golü:Recep
Maçın Kalecisi:Emre
Maçın Savunması:Murat
Maçın Orta sahası:Recep
Maçın Forveti:Bekir
Maçın Centilmeni:Emre