Karadağ Mobilya fırtına gibi esti !

Cesse Premier Ligde gecenin maçının da Karadağ Mobilya ile Cska Filistin karşı karşıya geldi. Maçta Karadağ Mobilya iyi başladı ve genelde topa hakim olan ekipti. Deplasman ekip Cska Filistin takımı istediği oyunu sahaya yansıtamadı ve pas trafiğini kurmakta zorlandı. Karadağ Mobilya ilerde yaptığı baskı ile rakibini çok zorlandı ve erken bulduğu gollerle rahat bir oyun sergiledi. Diğer maçlara nazaran gerçekten yükselişe geçen bir Karadağ Mobilya vardı ve takım olarak çok iyi oynadılar.

İkinci yarıda Karadağ Mobilya’nın skor avantajı vardı. İki takım da maçta sonuna kadar mücadele etti ve centilmen şekilde oyunadılar. Cska Filistin ikinci yarıda skoru kapatmak için hücum yapsa da geride verdiği açıklar rakip takıma pozisyon şansı verdi. Karadağ Mobilya takım olarak çok iyi organize oldu ve bulduğu çoğu pozisyonu gole çevirerek farkı açtı.Maçta ev sahibi olan Karadağ Mobilya’nın  üstünlüğü vardı ve maçın sonuna  kadar bunu korudu 12-6’lık skorla galibiyeti aldılar.

Karadağ Mobilya takımında kalede İbrahim görev alırken  takımda yeni olmasına rağmen çok iyi oynadı ve kritik kurtarışlar yaptı. Savunmada Hasan yerini hiç kaybetmedi ve kritik müdahalelerde bulundu. Eşref oyunu geriden kurdu ve uzaktan sık sık şut rakip kaleyi yokladı.Bahattin savunma da iyi mücadele etse de hücuma verdiği desteklerle göze çarptı  ve tek golle maçı tamamladı.Hücumda Ramazan takımının pas trafiğini sağladı ve maçta çok şık 2 tane gol buldu. Nurettin çok mücadele etti ve takımının gol pozisyonlarına girmesinde yardımcı oldu. Ziya takımının gol silahı oldu ve 4 gol buldu maçta takını adeta sırtladı.

Cska Filistin takımın da kalede Hasan görev alırken elinden geleni yapsa da rakip karşısında şansızdı.Savunmada Okan sık sık ileri destek vermek istedi ama savunmada rakibe daha çok alan bıraktı.Ömer yerini kaybetmedi ve görev adamı olarak oynadı genel olarak oyunu geriden kurup takımını ayakta tutmaya çalıştı.Mustafa savunma olarak başlasa da sık sık hücuma verdiği katkılarla takımının pozisyon bulmasını sağladı ve  2 golle maçı tamamladı.Hücumda Ogün nefis bir performansla oynarken sürekli gol pozisyonlarına girdi 2 gol bulsa da yetersiz kaldı. Davut istediği topları alamadı ve rakip takımın markajı altında kalınca gol bulmakta zorlandı.Hüseyin paslaşma da uyum sağlayamadı ve şansız bir maç geçirdi sürekli golü kokladı ama  atamadı.

Maçın Adamı: Ziya
Maçın Gümüş Adamı: Ramazan
Maçın Kalecisi: İbrahim
Maçın Defansı: Eşref
Maçın Ortasahası: Nurettin
Maçın Forveti: Ziya
Maçın Golü: Ramazan