Kaos Son Dakikada Galibiyete Uzandı!

Günün tek maçında Kaos takımı ile Vişne takımları karşı karşıya geldi. İlk dakikada öne geçen Kaos takımı skoru koruyamayınca ilk yarı 3-1 Vişne takımının üstünlüğü ile geçilirken 2.yarı beraberliği bulan Kaos takımı maça tutundu. Vişne takımı bir çok gol pozisyonuna girse de bunları gole çeviremeyince son dakikada golü bulan Kaos takımı maçı 4-3 kazandı.
Kazanma Faktörleri
Maça çok hızlı bir giriş yapan Vişne takımı skoru koruyamayarak ilk yarıyı geride tamamlasa da 2.yarı çok iyi bir oyun ortaya koyarak skoru eşitledi. Kalelerinde bir çok tehlikeli pozisyon görse de son dakikada Emre ile golü bulan ekip zorlu maçın sonunda galibiyete uzandı. Kalede Görev alan Uğur takımın en büyüğüydü. Takıma olgunluk kazandıran Uğur yaptığı kritik kurtarışlar ile takımını oyunun içinde tuttu. Savunma kurgusu iyi olan ekip zaman zaman bocalasa da iyi bir performans sergiledi. Ali savunmanın bel kemiğiydi. Rakibin çok fazla topunu kesen Ali savunmada elinden geleni yaptı. İleride hızlı oyuncuları ile sonuca giden ekipte Emirhan ile kilidi açarken kapanışı savunmadan ileriye çıkan Emre yaptı. Halil oyun görüşü ve attığı kilit paslar ile rakibi açan isimdi. Burak ise forvette rakip savunmayı bütün maç boyunca zorladı ve yıprattı. Güzel bir maç sonucunda zorda olsa galibiyete uzanan Kaos takımı maçın kazanmasını bildi.
Kaybetme Faktörleri
Maça adeta 1-0 yenik başlayan ekip, hemen toparlanarak maça ağırlıklarını koydular ve art arda goller ile ilk yarıyı 3-1 önde tamamladı. Vişne takımı 2.yarı Farkı artırabilecek golleri ararken kalelerinde golü gören ekip 2 oyuncu değişikliği ile Erdem ve Abdurrahman oyuna girdi. Oyuna iyi etki veremeyen 2’li takımlarının oyununu yavaşlattı. Beraberlik golü ile sarsılan ekip son dakika da galibiyet golünü kaçırırken kalelerinde golü görerek galibiyet ile sahadan ayrılabileceklerken yenilgi ile ayrıldılar. Kalede çok iyi bir performans koyan Hasan kurtarışları ile ilk yarı takımını ayakta tutarken 2.yarı hatalar yaptı. Son golde yapabilecek fazla bir şeyi olmayan Hasan iyi bir maç çıkardı. Savunması zaman zaman sinyal veren ekipte Emre savunmayı toparlayan isimdi. Oyundan çıktıktan sonra Vişne takımı Emre’yi çok aradı. İleri de kısa paslar ile ataklar geliştiren ekip çok fazla gol pozisyonuna girse de gol yollarında şansları yaver gitmeyince yenilgi kaçınılmaz oldu. Mahmut ve Ramazan attığı goller ile takımını öne geçirirken galibiyet için çok fazla efor sarf eden 2’li takım arkadaşlarından beklediği reaksiyonu alamayınca yenilgi kaçınılmaz oldu.
Maçın Adamı:Emre (Kaos)
Maçın Gümüş Adam:Halil
Maçın Kalecisi:Uğur
Maçın Defansı:Emre
Maçın Ortasahası:Halil
Maçın Forveti:Burak
Maçın Golü:Emre (Kaos)
Maçın Centilmeni:Emre (Vişne)