Kaos İlk Kez Katıldığı Play Off ta 2. Turda!

İki takımında ilk play off maçına çıktığı mücadeleyi Kaos istekli oyunuyla kazanmayı başardı. İki takımında zaman zaman defansif zafiyetler gösterdiği maçta daha çok skor almayı başaran kaos tur atlamayı başardı.
Kazanma Faktörleri
Kaos takımı kalede Berkant ile maça başladı. Berkant maç boyunca oyun içinde kalarak kritik müdahalelerde bulundu. Defansta Ali Mehmet ve Recep üçlüsü ile maça başlayan Kaos defansı skora tek gol ile katkıda bulunsa da özellikle son dakikalarda bastıran rakibe iyi direndi. Defansta tek gol bulan isim Mehmet olmayı başardı. Ortada Bedirhan ve Emirhan oynarken iki isimde maçın kaderini değiştiren oyunlarıyla dikkat çekti. Emirhan oyunu kuran ve adam eksilten bir oyun anlayışını benimserken , Bedirhan oyunu iki yönlü oynayarak takımın en çok koşan ismi oldu. En ileride Burak rakip defansı her pozisyon rahatsız etmeyi başardı. Kaos istekli ve azimli oyunuyla maçtan iki farklı galip ayrılarak tur atlamayı başardı.
Kaybetme Faktörleri
Lens takımı bu maç ligde oynadığı maçlara göre daha fazla hata yapan bir görüntü sergiledi. Özellikle defansta hem adam paylaşımında hemde topu ileriye çıkarmada çok hata yapan ekip bu hatalar yüzünden iki gol yedi. Dağılan defansı bir türlü anlaşmayı başaramayan hücum oyuncuları da takip edince takım ilk yarıda dört gol yeyip sadece iki gol atabildi. İkinci yarıda ise defansif olarak toparlanan lens bir gol yese de hücumda yine istediklerini yapmayınca sahadan mağlup ayrıldı.
Maçın Adamı : Emirhan
Maçın Gümüş Adamı : Bedirhan
Maçın Golü : Emirhan
Maçın Kalecisi : Berkant
Maçın Defansı : Recep
Maçın Orta Sahası : Bedirhan
Maçın Forveti : Burak
Maçın Centilmeni : Osman