Derbide Kazanan Yok!

Kıran kırana geçen mücadelede galip çıkmazken geceye her iki takımın da attığı şık goller damga vurdu. Özkürtün den birol Vaizoğlundan ise Recep müthiş goller atarak maça damgalarını vurdular.
Kazanma faktörleri
Vaizoğlu takımı hızlı başladığı maçta ilk 15 dakika da 3 gol bularak öne geçmeyi bildi. İlk yarı da başarılı bir defans oyunu sergileyen vaizoğlu defans oyuncuları ikinci yarıda bu görüntülerinden uzak bir oyun sergilediler. İlk yarı katı defans anlayışları ile gol atmadan yemeyen vaizoğlu defansı ikinci yarı özellikle rakip forvet birol a çare bulamayınca maçın berabere bitmesinde pay sahibi oldular. Vaizoğlu hücumu ise bir maçta ileride ki oyunculardan ne beklenirse onu ortaya koymayı başardılar. Özellikle Recep attığı dört gol ile büyük alkış topladı.
Kazanma Faktörleri
ÖZkürtün takımı defansif olarak ilk yarı bir türlü maça adapte olamayınca ilk yarı peş peşe yenilen goller ile oyundan düştü. Zaman Zaman defansa yardıma gelen birol istekli oyunu ile arkadaşlarını oyuna sokarak ilk yarıda iki gol bulup maçtan kopmamayı başardı. İkinci yarı ise daha tutarlı bir defans oyunu sergileyen takım hücumda Birol ve Numan ile etkili olmaya başladı. İkinci yarının ortalarında gelen iki gol ile farkı bire indiren ekip Birolun dakika 50 de attığı gol ile beraberliği söküp almayı başardı.
Maçın Adamı : Birol
Maçın Gümüş Adamı : Recep
Maçın Golü : Birol
Maçın Kalecisi : Berat
Maçın Defansı : onur
Maçın Orta Sahası : Numan
Maçın Forveti : Recep
Maçın Centilmeni : Recep