Jenga İle Mezungladbach Kupaya 1 er Puanla Başladı!

Master Cup D Grubu maçında Jenga ile Mezungladbach takımları karşı karşıya gelirken kıran kırana geçen maçta Jenga son dakika golüyle 1 puanı aldı ve gruba 1 puanla başladı.

Jenga eksik kadrosu ve kötü performansına rağmen Orhan’ın etkili performansının ön plana çıkmasıyla 1 puan aldı ve kabus gibi geceyi avantajlı bir skorla tamamladı diyebiliriz. Birçok etkili silahından yoksun sahaya çıkan ekip maç boyunca hem oyun anlamında hem de skor anlamında rakibin hep gerisindeydi fakat son dakikada gelen gol belki de gruptan çıkma yolunda altın değerinde 1 puanı getirdi. Geride iyi mücadele etmelerine rağmen gol yollarında etkisiz olan ekip istediği oyunu kuramazken özverili mücadele takımın maçtan düşmemesini sağladı. Orhan 3 golüyle alınan puanda büyük rol oynarken savunma hattı oldukça gayretliydi.

Mezungladbach takımı uzun bir aranın ardından lige Master Cup maçıyla dönerken kondisyon eksikliklerine ve maç eksikliklerine rağmen maç boyunca iyi mücadele ettiler ve pas oyununu sahaya iyi yansıtıp buldukları gollerle maç boyunca skor olarak önde gitti. Son dakikalarda yedikleri gollerle sahadan 1 puanla ayrılan ekip büyük fırsat tepti ve gruba beraberlikle başladı. İyi mücadeleye rağmen tecrübe eksikliği galibiyetten olmalarına sebep olurken net pozisyonlardan da sonuç alamadılar. Enes 3 golüyle sahanın yıldızlarından olurken net pozisyonlardan da sonuç alamadı, savunmada da Serdar başarılı performansıyla ön plana çıkan isim oldu.

Maçın Adamı: Enes

Maçın Gümüş Adamı: Orhan

Maçın Kalecisi: Arif

Maçın Defansı: Emre

Maçın Ortasahası: Enes

Maçın Forveti:Orhan

Maçın Golü: Enes

Maçın Centilmeni:Serdar