İsimsizler Bildiğiniz Gibi….

Veteranlar 3-5 İsimsizler
Ligin yeni takımı olan veteranlar isminden de belli olduğu gibi yaş ortalaması biraz büyük olan takım ilk maçında güçlü rakibi İsimsizler le karşılaştı
Maçın başlama düdüğü ile beraber İsimsizler topa sahip olan takımdı.
Rakibininde yaş ortalamasını fırsat bilerek daha hızlı kaleye gitmeyi başardı ve maça Emre’nin yarım vole si ile 1 -0 öne geçmeyi başardı
Tecrübeli takım olan İsimsizler orta saha da güzel paslaşmaları ile beraber kaleye gidip Sedat’ın emre ye alda at dercesine attığı pası emre boş kaleye göndererek kendi ve takımı adına 2.ci golü buldu .
Güzel futbolunu devam ettiren İsimsizle Sedat’ın kalecinin üstünden aşıttırarak güzel bir gole imza attı ve skoru 3 e çıkardı durmak bilmeyen takım son dakikalar bir gol daha sığdırarak ilk yarıya 4-0 önde girdi .
İkinci yarıya biraz tutuk başlayan İsimsizler kalesinde ataklar görmeye başladı ve bunun cezası kesildi 30ncu ve 36 ncı dakikasında gol gördü kalesinde
Sonrasında takip kaleye atak yapan İsimsizler Sedat kaleciyle çarpışınız hakem penaltı verdi fakat Sedat ta penaltının haksız olduğunu düşünce centilmenlik örneği göstererek topu bilerek isteyerek auta attı.
Ve takdiri topladı.
Sonrasında kalesinde bir gol daha gördü durum 4-3 e geldi .
Rakip takım ciddi ataklarını gösterince İsimsizler durumun ciddiyetinin farkına varıp topun arkasına geçip topa sahip olmaya çalıştı be bunun meyvesini aldı mesutla bir gol atarak maçı 4-3 galip bitirdi.
İsimsizler bu galibiyetinden kutlarız birdahaki maçında başarılar dileriz.

Veteranlarda ise ilk maçlarında başlama düdüğü ile biraz acemi kalınca lige rakibi ilk yarı takım adına pekde bi varlık gösteremediler orta sahada takibe kaptırdığı toplar yüzünden kalesinde peş peşe toplam 4 gol gördü ve ilk yarı bu skorla bitti.
İkinci arı başladığında ise bambaşka bir yakım vardı sahada resmen
Veteranlar Taktik değişikliğine giderek Koray’ın defansa zaferin açığa geçmesiyle daha sık ataklar sergilediler Kaleci ile başbaşa kaldıkları topları değerlendiremesede gol bulmakta gecıkmedi ve Selim’in gelen ortayı kafasıyla Ümit in önüne indirdi Ümit’te bu ikramı geri çevirmeyip topu ağlara gönderdi. Bu golle moral bulunca hızını kesmeyen Veteranlar Koray’la farkı 2 ye indirdi.
Zafer Sağ kanattan getirdiği topu Selim’in önüne yuvarladı selim gelişine düzgün vuruşu ile skoru 1 indirdi ve 4_3 e getirdi
İlk maçında en az 1 puan çıkarmak isteyen Veteranlar takım halinde gole gitmeye çalışırken ortasahada topu kaptırınca bunun cezası büyük oldu be kalesinde 1 gol yedi ve umudu tükendi . Daha sonraki dakikalarda başka gol olmayınca maç 5-3 skorla yenildi.
Veteranlar takımna teşekkür eder birdahaki maçlarında başarılar dileriz.
Maçın adamı:Sedat
Maçın kalecisi:Hikmet
Maçın defansı:Murat
Maçın orta sahası:Emre
Maçın forveti:Sedat
Maçın golü: Emre
Maçın skorerleri
Emre 2 gol
Maçın centilmeni :
Selim

Start a Conversation

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.