İntikam Soğuk Yenen Bir Yemektir!

Günün ilk maçında Atmosfer Hediyelik ile Anadolu Fk takımları karşı karşıya gelirken Anadolu Fk’nın hızlı başladığı maçtan tecrübesiyle galip ayrılan Atmosfer Hediyelik oldu, liderliğini sürdürdü ve 2 senelik aranın ardından 2 1 lik skorun rövanşını almış oldu.

Atmosfer Hediyelik takımı as oyuncularından yoksun şekilde sahaya çıksa da formayı giyen herkes takımda eksik oyuncu olmadığını gösterdi ve mücadeleleri ile haklı bir galibiyet aldılar. Genel anlamda iyi mücadele eden ekip gol yollarında etkili olurken Volkan ve Tayfun’un 2 şer golü galibiyette büyük rol oynadı. Kalede Eran büyük özveri ile oynarken uzun bir aranın ardından sahalara dönen Behlül de maçı 1 golle tamamladı.

Anadolu Fk takımı maça golle başlamasına karşın ilerleyen dakikalarda kondisyon eksiklikleri ortaya çıkınca maça tutunamadılar ve sahadan mağlubiyetle ayrıldılar. Orta alanda etkili isimleri kadrolarında barındıran ekip oyun kurmakta zorlanmazken sadece son vuruşlarda düşük yüzde ile oynadılar, rakip kaleciyi geçmekte zorlandılar. Yunus Emre ve Nail maçı 1 er golle tamamlarken takımın genç kalecisi de yediği şanssız gollerle farkın açılmasına engel olamadı.

Maçın Adamı: Tayfun

Maçın Gümüş Adamı: Volkan

Maçın Kalecisi: Erkan

Maçın Defansı: Salih

Maçın Ortasahası: Behlül

Maçın Forveti: Tayfun

Maçın Golü: Nail

Maçın Centilmeni: Yusuf