İman Gücü Umut Verdi ….

İman Gücü 8-3 Hizmet city

Maçın adamı:Ramazan
Maçın kalecisi:Erdal
Maçın defansı :Emre Garip
Maçın ortasahası :Emre Alpay
Maçın forveti:Ramazan
Maçın centilmeni:Fatih
Maçın skoreri
Ramazan 3 Gol
Emre 2 Gol
Yalçın 2 Gol

Maçın ilk düdüğü ile maça hızlı başlayan İman gücü Ramazan’ın müthiş mücadelesi ile 1 .ci 3 .cü ve 5 ci dakikalarında 3 gol atarak turnuvanın en hızlı hat trcik yapan ismi olmayı başardı.
Sonrasında Serkan’ın golü ile skoru 4 _0 a getirmeyi başardı .
Sonrasında oyunu orta saha da paslarla domine eden İman gücü oyundan düşünce Hizmet city ard arda 3 Gol bulunca skoru 4 -3 getirdi .
İlk yarı bu skorla bitti.
İkinci yarıya da hızlı başlayan İman gücü Sonrasında ataklarını tekrar sıklaştırınca rakibine şans vermedi bu dakikadan sonra emre ve Yalçının ortasahada güzel uyumu ile Emre 2 Gol bulurken Yalçında 2 Gol bulunca skoru 8-3 getirdi ve maç bu skorla bitirdi..
İman gücü ise maçbaşladığı anda rakibin tüm oyuncularla Baskı yapmasına karşılık veremeyince ilk 5 dakikada kalesinde 3 Gol buldu.Sonrasında oyuna ortak olunca rakip kalede etkili olunca Eren’in kendi çabasıyla 1 Gol buldu
Bu golden sonra kıpırdayan Hizmet city Yusuf golüyle skoru 4-2 getirdi rüzgarı arkasına alan misafir takım Eray ın golüyle 4-3 yaptı ve ilk yarıyı geri dönüşü ile tamamladı.
İkinci yarıya aynı temposu nu sürdüremeyince rakibe fırsat verip kalesinde 4 Gol bulunca skor8-3 gelince umudunu yitirdi..
Ve maç bu skorla tamamlandı
Her iki takımada bundan sonraki maçlarındaki başarılar dileriz.

Start a Conversation

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.