Hungamekspor Rakip Tanımıyor!

Siyah Çoraplılar ile ligin yeni ekibi Hungamekspor karşı karşıya gelirken ilk yarısını 4 2 önde tamamlayan Siyah Çoraplılar 2. Yarıda varlık gösteremeyince sahadan 6 4 lük skorla mağlup ayrıldı ve haftalar sonra yenilgiyle tanıştı.
Hungamekspor maça istediği gibi başlayamazken ilk yarıyı 4 2 lik skorla geride tamamladı. 2. Yarıda vites arttıran ekip baskılı oyunla skor avantajını eline alırken sahadan net bir skorla galip ayrıldı ve puanını 7 ye çıkardı. Güçlü rakiplerinin 5 maçlık yenilmezliklerine son veren ekip özellikle 2. Yarıdaki dirençli oyunuyla maçı hak ederken net pozisyonlardan sonuç alamasa da istedikleri skoru aldılar. Salih 3 golüyle takımın en skorer oyuncusu olurken Emrah gollerine bu akşam da devam etti ve maçı 2 golle tamamladı.
Siyah Çoraplılar takımı maça orta sahanın önemli ismi Taner den yoksun başlamasına rağmen gol yollarında iyi bir devre geçirdi ve skor avantajını eline almasını bildi. Ilk yarıda dirençli bir görüntü sergileyen ekip 2. Yarıda oyun disiplininden tamamen koparken savunmada verdikleri boşluklarla çözüldüler ve sahadan mağlubiyetle ayrılarak haftalar sonra yenilgiyle tanıştılar. 2. Yarıda gol yollarında yokları oynayan ekip pozisyon anlamında çok kısır bir periot geçirirken belki de sezonun en kötü devresini çıkardılar. Oyun kurmakta zorlanan ekip kaleye şut da çekmezken mağlubiyeti hak ettiler diyebiliriz.