Hem Ligin Hem Gol Krallığının Zirvesindeler!

Günün ilk maçında Liverpool Fk ile Fırtına Getiren takımları karşı karşıya gelirken maçın büyük kısmını hem oyun olarak hem skor olarak önde götüren Liverpool Fk takımı maçtan da 12 7 gibi farklı bir skorla ayrılıp liderliğini sürdürdü ve farkı açmaya devam etti.
Kazanma Faktörleri:
Liverpool Fk takımı rakibine karşı olan tecrübesini iyi kullanıp henüz ilk bölümlerden farkı açmaya başladı ve rakibine maça tutunma şansını hiç tanımadı diyebiliriz. Sahanın her bölgesinde maçın her bölümünde oyuna hakim olan ekip son bölümlerde vites düşürünce kalelerinde goller görseler de sahadan farklı bir skorla ayrıldılar. Emrecan başarılı performansını 5 golle süslerken Ferdi de takımın bir diğer en skorer oyuncusuydu ve attığı 3 golle galibiyette büyük rol oynadı.Kaptan Sercan bugün savunmada görev yaparken o da hücuma verdiği destekler sırasında 2 gole imza attı.
Kaybetme Faktörleri:
Fırtına Getiren takımı rakibe göre daha tecrübesiz bir kadro ile sahaya çıkmanın karşılığını farklı mağlubiyetle alırken hücuma en az 1 2 takviye yapıldığında bu tür maçlarda daha etkili olabilirler diye düşünüyorum. Kalede Burak dünyaları çıkarsa da bu performansı puan için yeterli olmadı, takım arkadaşları Burak’a ayak uyduramadı. Yavuz biraz hareketli olurken maçı 3 golle tamamladı, Oğuzhan 2 gole imza attı, Salihcan savunmada gayretli olsa da rakibin etkili atakları karşısında çaresiz kaldı.
Maçın Adamı: Emrecan
Maçın Gümüş Adamı: Sercan
Maçın Defansı: Sercan
Maçın Ortasahası: Emrecan
Maçın Forveti: Ferdi
Maçın Golü: Emrecan
Maçın Centilmeni: Salihcan