Hava Soğuk, Dostluk Sıcak…

Bu akşamın bir diğer maçında Park Plaza ve Gölge Gücü takımları karşı karşıya geldi. İlk yarıya iki takımda temkinli başladı. Henüz daha maçın ilk dakikalarında gelişen Gölge gücü atağında Okan topu filelerle buluşturdu ve takımını öne geçirdi. Bu andan itibaren karşılıklı ataklarla devam eden maçta gelişen Park Plaza atağında Hasan topu meşin yuvarlakla buluşturarak takımı adına beraberlik golünü de kaydeden isim oldu. İki takımında baskılı oyunu maçın seyir zevkini yükseltirken etkili şutlarda maça heyecan veriyordu. Maç beraberlikle devam ederken topla buluşan Okan yenide fileleri havalandırdı ve takımını öne geçirdi. Bu golden sonra hücum anlamında pek fazla iş yapamayan Gölge gücü uzaktan şutlarla etkili olmaya çalışsa da başka gol bulamadı ve devreyi 2-1 önde tamamladı. Maçın ikinci yarısına ise hızlı başlayan ekip Gölge gücüydü. Üst üste geliştirdikleri hızlı ataklarla gol arayan ekip bir süre bu ataklara cevap alamasa da dakika 33 de Okan bir defa daha sahne alarak takımını 2 farklı skor üstünlüğüne taşıdı. Bu dakikalarda gelişen Park Plaza atağında gelen ortaya Uğur harika bir röveşetayla kaleye yönlendirdi aynı güzellikte topu çelmeyi başaran Emre gecenin kurtarışını yapan isim oldu. Bu atakla gol sinyallerini veren Gölge Gücü bir sonraki atakta yine Uğurla golü buldu ve maça tutundu. Bu golden sonra daha çok savunma ağırlıklı oynayan takım kalelerin net pozisyonlar verdi ve 37,38.39 ve 40. dakikalarda kalelerinde üst üste 4 gol gördü bu gollerden sonra epey oyundan düşen ekip maça bu dakikalarda havlu attı diyebiliriz. Maçın son dakikalarında farkı bi nebzede olsa eritmek için elinden geleni yapan ekip 2 de gol buldu ancak bu goller onlara bu akşam yetmedi ve sahadan 8-4 mağlubiyetle ayrıldılar.
Gölge gücü takımında kalede bugün yine Emre görev aldı bu akşam harika kurtarışlara imza atan Emre görevini tam anlamıyla yaptı Defans bloğun da Ali, Ozan ve Enes vardı. Ozan bugün savunmada iyi işler çıkardı ve ataklara da elinden gelen desteği vererek takımına gol yollarında pozisyon yarattı. Ali ise bu akşam gerek hızıyla gerek uzaktan çektiği şutlarla kaleyi bulmaya çalıştı bu şutlarla da pek başarılı olamayan Ali kalesini rakip forvetlere karşı güzel savundu. Bir diğer savunma oyuncusu olan Emre bugün adeta geride demir kapı gibiydi ve rakibin gelişen pek çok atağını etkili müdahalelerle kesti. Orta sahada Ogün ve Davut görev yaptı Ogün bugün hem ataklara iyi yön verdi hemde güzel rakip eksiltti ve skor anlamında da takımını yardımcı oldu. Davut takımın kaptanlığını üstlene oyuncu bu akşam mücadelesiyle ön plandaydı takımını iyi bir şekilde yönlendiren oyu bir iki basit top kaybı haricinde sahanın iyilerindendi. Forvette ise Okan görev yaptı bugün Okan’ın her çektiği şut ağlarla buluştu diyebiliriz ve takımının galibiyetindeki en büyü pay şüphesiz onundu.
Park Plaza takımında bu akşam kalede İbrahim görev aldı bir çok kurtarışa imza atan eldiven takımını bu akşam mağlubiyetten kurtaramadı. Defans ta ise Hasan, Mustafa ve Muhammet görev yaptı Hasan bugün kanattan bildirmeleriyle ön plana çıktı ve golde attı ama takımına bu gol yetmedi. Hasan ve Mustafa savunmada elinden geleni yaptı zaman zaman kaçırdıkları adamlar ve boşta bıraktıkları alanlar onlara ağır fatura kesilmesine sebep oldu. Orta sahada İnan ve Muhammet oynadı mücadele anlamında bu akşam ikisi de çok iyiydi ama top taşıma anlamında pek fazla etkinlik gösteremeyen ikili takımını mağlubiyetten kurtaramadı. Forvette görev alan Uğur ise bugün takımını tak başına sırtlayan isim oldu attığı goller dışın da pek çok etkili şutunada cevap alamayan oyuncu takımına elinden gelen katkıyı yapsa da onların bu akşam sahada 3 puanı bırakmalarına engel olamadı.
Maçın Adamı : Okan
Maçın Gümüşi Adamı : Uğur
Maçın Kalecisi : Emre
Maçın Defansı: Emre
Maçın Ortasahası : Ogün
Maçın Forveti : Okan
Maçın Centilmeni Hasan

Start a Conversation

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.