Haddini Bilbao’nun Gözü Yükseklerde!

Gecenin 2. maçında Haddini Bilbao ile Çepni Sk takımları karşı karşıya gelirken başları büyük çekişme içinde geçen maçta kazanan Haddini Bilbao takımı olurken yükselişlerini sürdürdüler ve 6. sıraya yerleştiler.
Haddini Bilbao takımı tabiri caizse yıldızlar karması kadrosu ile her geçen gün sıralamada üst basamaklara tırmanırken bugün de ligin 4. sırasında bulunan Çepni takımını farklı geçerek şampiyonluk yolundaki iddiasını bir kez daha göstermiş oldu. Orta alanda Yavuz Furkan ikilisi ile rakibe sürekli baskılı bir oyun oynayan ekip ileri uçta da Semih ve Tarık gibi gole yakın oyuncularla sürekli rakip kaleyi rahatsız ettiler. Başlarda gol bulmakta zorlansalar da 2. yarıda farkı açmakta zorlanmayan ekip sahadan 5 lik skorla galip ayrıldı ve yoluna emin adımlarla devam etti. Tarık Semih ikilisi attıkları 2 şer golle galibiyette büyük rol oynarken orta alanda Yavuz ve Furkan da rakibe sürekli yakın oynadılar ve rahat top yaptırmadılar. Seçkin savunmada yine risksiz oynarken hava toplarında çok iyidi ve oyunu geriden yine iyi kurdu.
Çepni Sk güçlü rakibine karşı maça iyi başlarken uzun bir süre gole yemedi ve yine uzun bir süre maç 1-0 gitti. Şampiyonluğun ciddi adaylarından biri olan rakiplerine karşı iyi mücadele eden ekip ikili savunma ile cesur bir kurguyla sahaya çıktı ve orta alanda da iyi mücadele ettiler. Uzaktan yeteri kadar şut deneyemeyen ekip başlarda gol bulmakta zorlansa da 2. yarıda skor da ürettiler fakat rakibin etkili hücum hattına çok da direnemeyince kalelerinde goller gördüler. Alınan farklı mağlubiyete rağmen oyun anlamında level atladıklarını düşünüyorum ve önceki sezonlara bakışla bu tür takımlara uzun süre başa baş oynamaları ilerisi adına umut veriyor diye düşünüyorum. Emir ve Onur güzel birer golle takımlarının skor yüküne katkı sağlasalar da bu goller puan için yeterli olmadı, savunmada Mehmetcan yine çok gayretliydi, rakiple dişe diş bir mücadele sergiledi fakat çok yanlız kaldı diyebiliriz.
Maçın Adamı: Semih
Maçın Gümüş Adamı: Tarık
Maçın Kalecisi: Murat
Maçın Defansı: Seçkin
Maçın Ortasahası: Furkan
Maçın Forveti: Tarık
Maçın Golü: Semih
Maçın Centilmeni: Seçkin