Güven Oto Rakip Tanımıyor…

Maçın Adamı:Bahattin
Maçın Kalecisi:Sinan
Maçın Defansı:Sefer
Maçın ortasahası:Bahattin
Maçın Forveti: Kamer
Maçın Golü:Ramazan
Maçın Centilmeni Ercan
Maçtan notlar:
Maç adeta gol ile başladı 10.saniyede Bahattin Güven otoyu öne geçirdi. Bu golden sonra kolpaçino takımı hemen toparlandı ve oyunu dengeledi ve 10.dakikada İbrahim ile beraberliği sagladı. Gittikçe sertleşen maçta iki takımda maçı kazanmak için geldikleri belli ediyordu. İsmail attığı gol ile bir kez daha öne geçen Güven oto takımına Ramazan cevap versede İlk yarının son bölümlerinde oyundan biraz kopan kolpaçino takımının bu düşüsünü iyi degerlendiren Güven oto takımında Kamerin attığı gol ile ilk yarıyı 3-2 önde tamamladı.
İkinci yarıda kıran kırana başladı. İki takımda hem iyi savunma yapıyor hem de iyi hücum yaptıkları için sinirleri geriliyordu. Kolpaçino tekrar maçtan düşünce Bahattini durduramayarak maçta 5-2 geri düştü. Ama maçtan kolpaçino kopmadı ve rakip sahaya maçı yıktı. Güven oto ise rehavete kapılmayarak çok iyi savunma yaparak kontradan gollar aradı. Maça savunmada başlayan Ferhat dolayı ileri çıktı ve ardarda 2 gol atarak takımımı tekrar maçın içine soktu. Son anlarda iki takımda gerildi ve küçük bir tartışma sonucunda kolpaçino takımı son 5 dakikayı eksik oynadı. Son dakikalarda iki takımda girdiği pozisyonlardan yararlanamayınca maçı 5-4 Güven oto kazandı.
Kolpaçino:
Maça yediği erken gol ile adeta maça 1-0 geride başlamalarına neden oldu nitekim maçıda 1 fark ile kaybettiler takım olarak çok uyumlu olsalarda maçtan bazı dakikalrda kopmaları maçı kaybetmelerine neden oldu. Kalede Ömer 5 gol yesede bi o kadarda gol pozisyonunu çıkardı. Takım arkadaşlarını motive etmek için elinden geleni yapsada galibiyet için yeterli olmadı. Defanstta İbrahim, Ferhat, Aykut üçlüsü iyi bir maç çıkardılar Aykut zaman zaman ileri çıksada genelde savunmadaydı ve oyunun iki tarafında da iyi iş çıkardı. İbrahim maçın çogunda defanstta olsada takımı adına kilidi açan isimdi. Ferhat savunmada elinden geleni yaptı ve takımına gol lazım olduğunda ileri çıktı ve 2 gol atarak takımını maçta tuttu ama galibiyet için yeterli olmadı. Ortasahada Metin ve Ramazan ikilisi birbirlerinden kopuktu ve anlaşmazlıklar yaşadılar Metin hücumda fazla etkili olamasada rakibin ataklarını çogu kez başlamadan bitirdi. Ramazan ise tekniği ile göz doldururken topu biraz ezdi ve takımını yavaşlattı. Forvette Yusuf maç boyunca rakibin yakın markajı altındaydı ve istediği toplar ile buluşamadı ve bunu akabinde maçta fazla etkili olamadı. Sonraki maçlarda Kolpaçino takımına başarılar dileriz.
Güven oto
Maça çok iyi başlayan takım erken gelen gol ile maça 1-0 önde başladı. Ve maçın genelinde oyunun kontrolünü elinde tuttular ve takım olarak çok uyumluydular Kalede Sinan çok iyi bir maç çıkardı yediği gollerin çogu defansının yaptığı basit hatalar dolayısıyla yedi. Savunmada Sefer, Ercan ve Mitat çok iyi maç çıkardılar ve rakibi altı pas içine sokmadılar. Ercan takıma yeni katılmasına rağmen takım oyununu çok iyi oynadı ve rakip takımdan Yusufa nesef aldırmayarak rakibin en önemli gol silahına gol şansı vermedi. Mitat agresif oyunuyla rakibi oyundan soğuttu diyebiliriz. Çok iyi pozisyon bilgisine sahip olan oyuncu sonraki maçlarda daha sakin olmasını öneriyoruz. Sefer takımın kaptanı ve başkanı olan sefer iyi oyunun yanında takımını çok iyi yönetti. Ortasahada Bahattin ve Semih ikilisi çok uyumluydular ve topu ileri çok iyi taşıdılar. Semih rakibin pozisyonları keserek takımını çoğu pozisyonda rahatlattı. Ve takım arkadaşlarına çok iyi asistler yatı. Bahattin ise takımının yıldızıydı. Attığı 3 gol ile maçı takımına getiren oyuncuların başındaydı. Forvette Kamer son vuruşlarında istediği bitirişleri yapamayınca fazla gol atamadı ve maçı 1 gol ile tamamladı. Sonraki maçlarda Güven oto takımına başarılar dileriz.

Start a Conversation

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.