Compact Zirvede Çok Rahat…

Çepni takımı maça dengeli bir oyunla başlarken defans hattında yaptığı paslar ile etkili olmaya çalıştı. Bu etkinliğini iyi preslede devam ettiren ekip rakibi ölçerek oyuna başladı. Defans hattında fazla kalabalık olan ekip orta alan ve hücumda çoğalamayınca pozisyon bulmakta zorlandı. Rakip takımın da iyi savunma yapması da bu pozisyonlara girememelerinde Büyük rol oynadı. Oyun ilk bölümlerine geldiğimizde gol olarak kısır bir maç geçse de pozisyon ve hareketlilik olarak izleyicilere heyecan kattığını söyleyebiliriz. Oyunu sürekli git gellerle olmasının iki takımın da yorgunluk ve ekstra hataları da beraberinde getirdi. Çepni ekibi Bulduğu gol ile öne geçse de takım içi uyumsuzluklar ve tartışmalar daha ilk yarıdan oyun anlamında çöküşe neden oldu. İlk golü bulsalar da hatta oyunun ilk bölümlerinde kontrolü ele alsalar da bunu maç sonuna yansıtamadılar. İlk yarının sonlarına geldiğimizde defans hattında ki uyumsuzluk ve hatalardan dolayı rakip takım güzel fırsatlar bularak birazda beceri ve yeteneklerini ortaya koyarak goller buldu. Çepni ekibi gol yollarında sıkıntı çekerken Bir de savunmanın zaafiyetleri ortaya çıkınca daha fazla direnemediler ve ilk devreye 2-1 mağlup girdiler.
Karşılaşmanın ikinci yarısında Çepni Ekibi daha ilk dakikalardan itibaren temposu düşük oyun isteğini kaybetmiş ve moralsiz bir şekilde karşılaşmaya devam etti. Rakibin adeta ekmeğine yağ süren takımda disiplin kaybolunca kalelerinde gol görmeleri de kaçınılmaz oldu. Çepni takımı adına ikinci yarıda kaydadeğer çok pozisyon olduğunu söyleyemeyiz. Oyunun son bölümlerine doğru oyunu bırakan Çepni Ekibi sahadan 5-1 mağlup ayrıldı.
Compact Fc takımı Maça çok istekli dirençli bir şekilde başladı. Hücum hattında uyum ve presin yoğun olduğu bir maç geçirdiler. Rakip takıma sağlığı sollu ataklar ile rahatsızlık veren ekip oynadığı oyunla takdir topladı. Pas alışverişleri Ve kanat organizasyonlarında etkili olan ekip neredeyse savunmada hiç hata vermedi. İlk golü kalelerinde görmelerine rağmen oyunu ve temposunu hiç düşünmedi. Hücum hattında Fatih yaptığı çalım ve şutlar ile kaleciyi zor durumda bıraktı. İlk yarının ortalarına geldiğimizde topa hakimiyet olarak önde olsalar da skor anlamında daha öne geçememişlerdi. Rakip takımın takım içi tartışmaları onlar için ekstra Bir avantaj oldu. Bu avantajı çok iyi değerlendirerek ilk yarıyı 2-1 önde kapattılar.
Karşılaşmanın ikinci yarısına da bu avantajı iyi kullanarak başlayan ekipe ikinci yarıda hiç kalesinde gol görmedi. Oyunun başından beri sergilediği futbolu oyunun bütününde yayan ekip daha fazla pozisyon bularak daha fazla istekli oynayarak rakibini safdışı bıraktı. Güzel mücadele ettiler iyi top oynadılar ve paslaşmaları yerindeydi. Rakibin takım içi olumsuzluklarını iyi değerlendiren ekip maçın sonlarına doğru rahat bir oyun sergiledi. Adeta yürüyerek kaleye giden ekip maçın sonunda ise 5-1 galibiyet ile geceyi sonlandırdı.
Fc Compact takımında genel olarak bütün takım iyi oynadı diyebiliriz. Paslaşmaları yaptılar. İleriye çıkışlarda hücumun oyununda etkili olan ekip rakip takıma da kalelerinde fırsat vermediler. Savunmada Enes ve Semih rakip takım oyuncularına göz açtırmaz iken mükemmel bir uyum sergilediler. Orta alanda Burak ve Melih hücuma çok iyi top taşırken attıkları goller ile de takımına büyük destek oldular. Burak iki gol ile takımına destek olurken Melih ise bu güzel oyununu bir gol ile süsledi. Hücum hattında Fatih’in inanılmaz performansı ve adam eksiltmeleri takımına çok büyük katkı sağladı. Fatih attı İki gol ile takımına destek oldu ve sahadan 5-1 galip ayrıldılar.

Start a Conversation

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.