Gümüş Gençlik Mezunsther’e Patladı

Günün maçında Gümüş Gençlik ile Mezunsther United takımları karşı karşıya geldi. Mezunsther United takımı lige çok iyi başlamasına rağmen son dönemlerde inişli çıkışlı bir performans sergiliyordu.
Bugün maça golle başlasa da çok çabuk goller yiyip 5. dakikada 2 1 yenik duruma düştüler. Uzun süre bu skor devam ederken devrenin sonunda yedikleri gollerle 5 1 yenik duruma düştüler. Tabi bu goller takımı moral olarak oyundan düşürürken 2. yarıda gol için çok çabalasalar da farkı kapatma gayretleri sonuç vermedi ve sahadan 8 3 lük skorla mağlup ayrıldılar.
Mezunsther United takımı her ne kadar istikrarsız sonuçlar alsalar da oyun olarak hiçbir zaman vasat bir performans sergilemediler ki bu akşam da iyi bir maç çıkardılar diyebiliriz. Savunma olarak da dirençli bir takım olmalarına rağmen çok kolay gol yiyiyorlar ve bu akşam da Sedat’a o kadar çok şut şansı tanıdılar ki alınan mağlubiyette en büyük etken bu oldu.
Bunun dışında Ahmet’in sakatlığı takımı olumsuz yönde etkilese de genç oyuncu buna rağmen iyi mücadele etti. Orta alanla Mehmet arasında bir mesafe var ve Mehmet’e topu taşımakta zorluk yaşayan ekip uzaktan şutlarla etkili olsalar da forvette oynayan Mehmet’i çok da kullanamıyorlar.
Savunmadan etkili bindirmeler yaparak hücuma zenginlik katsalar da savunmada büyük boşluklar verdiler ve son bölümlerde buna paralel fark büyüdü.
Oyun olarak hemen hemen denk bir oyun oynansa da Sedat’ın şutlarını engelleyemeyen ekip sahadan farklı mağlubiyetle ayrılırken galibiyet serisini 2 maça çıkaramadı.
Gümüş Gençlik takımı ise ard arda 2 günde 2 maça çıkarken Yasin’in de hücum hattına katılmasıyla hücum zenginliği olan bir takım hüvviyetine büründü ve maça yine gol yiyerek başlamasına rağmen sahadan farklı bir galibiyetle ayrılıp üzerindeki ölü toprağını attı. Performans olarak yine iyi bir oyun çıkaran ekip maçın genelinde oyundan hiç düşmezken 3. bölgede Yasin’le orta alanda ise Sedat’la etkili olup farkı açmakta zorlanmadı.
İyi savunma yapan ekip Muhammet’in kaledeki başarılı performansıyla kalelerinde çok da gol görmezken savunma bloğunun dirençli oyunuyla rakibi ceza alanlarına fazla sokmadılar ve uzaktan şutlara zorladılar.
Sedat attığı 4 güzel golle yine yıldızlaşırken gecenin adamı oldu performansıyla büyüledi, Yasin ev Emre 2 şer golle skora katkı sağlarken Yasin’in takıma katılması özellikle hücum hattı büyük katkı sağladı. Ertuğrul hem savunmada hem hücum hattında çok istekli bir oyun sergilerken sahada basmadık yer bırakmadı, Özgür ve İsmet ise savunmadaki yerlerini hiç kaybetmediler.
Maçın Adamı: Sedat
Maçın Gümüş Adamı: Yasin
Maçın Kalecisi: Muhammed
Maçın Defansı: İsmet
Maçın Ortasahası: Sedat
Maçın Forveti: Yasin
Maçın Golü: Yasin
Maçın Centilmeni: Abdullah