Greenboys’un Zirve İnadı!

Gecenin 2. maçında Fc Greenboys ile Maltepe Sk takımları karşı karşıya gelirken kıran kırana geçen maçta Greenboys zorlanarak da olsa güçlü rakibini geçerek zirve ile puan farkını 2 ye kadar indirdi.
Fc Greenboys ilk yarıda 2 0 yenik duruma düşmesine rağmen iyi bir reaksiyon göstererek 3 2 öne geçmesini bildi. Sahaya ideal kadroyla çıkan ekip özellikle gol yollarında etkili olurken net pozisyonlardan sonuçlar alamasalar da galibiyeti getirecek skoru buldular ve sahadan haklı bir galibiyetle ayrıldılar. Bugün bireysel performanslar ön plana çıkarken Oktay’ın savunmada oynadığı başarılı oyun ve hücuma verdiği katkı, Burak ve Yunusun’un hücum hattındaki etkili oyunu galibiyette büyük rol oynarken Çağlar kurtarışlarıyla yine kalesinde güven verdi, Yunus maçı 3 golle tamamlarken Burak ve Oktay 2 şer gole imza attılar.
Maltepe Sk takımı galibiyet hasretini 4 maça çıkarsa da oynadıkları takımlara bakıldığında 4 maçı da play off tadında geçti ve zirve takipçisi rakiplerini de bugün oldukça zorladılar, 2 0 gii skor avantajını yakalamalarına rağmen bu skoru koruyamayarak sahadan mağlubiyetle ayrıldılar. Genel anlamda iyi mücadele eden ekip yine golcü bir forvetin yokluğunu hissederken çok istekli oynamalarına rağmen yine son vuruşlarda şanssız bir maç geçirdiler. Son bölümlerde rakibe göre daha atak bir oyun sergileyen ekip buldukları pozisyonları gole çevirmekte zorlanırken bu sebeple de maçı mağlubiyetle tamamladılar.
Maçın Adamı : Yunus
Maçın Gümüş Adamı: Oktay
Maçın Kalecisi: Çağlar
Maçın Defansı: Oktay
Maçın Ortasahası: Burak
Maçın Forveti: Yunus
Maçın Golü: Oktay
Maçın Centilmeni: Caner