Greenboys Son Nefeste!

Gecenin 2. maçında MimarSinan Gençlik ile Fc Greenboys takımları karşı karşıya gelirken ilk yarısı MimarSinan Fc takımının 4 2 lik üstünlüğü ile tamamlansa da Fc Greenboys takımı maçı son dakika golleri ile tamamladı ve maçtan 7 6 lık skorla galip ayrılarak çıkışını sürdürdü.
Kazanma Faktörleri:
Fc Greenboys takımı sahaya ideal kadroların uzak bir kadro ile çıkmalarına rağmen maç boyunca iyi mücadele ettiler diyebiliriz. Özellikle savunmada oldukça dirençli bir görüntü sergileyen ekip hücum hattında Mert, Burak ve Oktay’ın yokluğunda skor üretmekte oldukça zorlandı. Özcan Egemen ikilisi hücum hattında bireysel yetenekleriyle pozisyon bulmaya çalışsalar da çok net pozisyonlardan sonuç alamadılar. Son dakikalara skor olarak geride girmelerine karşın bitime 3 4 dakika kala buldukları gollerle önce beraberliği buldular sonra galibiyete uzandılar. Aslında bugün oynanan futbol 3 puanı hak edecek bir oyun değildi fakat tecrübeleri ile maçı kazandılar diyebiliriz. Oyuna sonradan dahil olan Oktay takıma hareketlilik getirirken Özcan orta alanda takımın en başarılı ismiydi. Egemen istekli oyununu 2 golle süslerken çok net pozisyonlardan da sonuç alamadı, savunma hattı ise oldukça iyi bir maç çıkarırken özellikle Samet çok mücadele etti, takımını sürekli ateşledi, Emre ve İbrahim de takımın dirençli oyuncularındandı.
Kaybetme Faktörleri:
MimarSinan Gençlik takımı maça fırtına gibi başlarken maçın başlarında buldukları gollerle skor avantajını elde etti ve devreye de bu avantajla girdi. 2. yarıda vites düşüren ekip tempolu oyunu bırakıp skoru koruma içgüdüsüyle geriye yaslanınca kalelerinde pozisyonlar vermeye başladılar ve hücumda etkili olamadılar. Son dakikalarda gardı iyice düşen ekip peş peşe yedikleri gollerle sahadan mağlubiyetle ayrıldı ve elindeki maçı rakibe hediye ettiler diyebiliriz. İlk yarıdaki oyunla maçı haketseler de 2. yarıda düşük tempo ile oynamaları mağlubiyetteki en büyük etken oldu ve biraz da tecrübesizlikleriyle maçı kaybettiler diyebiliriz. Kadir ve Emirhan orta alanda takımın en etkili isimleri olurken takımın skor yükünü çektiler, Yusuf da orta alanda iyi mücadele etti, takımını iyi yönlendirdi.
Maçın Adamı : Özcan
Maçın Gümüş Adamı : Samet
Maçın Kalecisi : Kaan
Maçın Defansı : Samet
Maçın Orta Sahası : Özcan
Maçın Forveti : Egemen
Maçın Golü : Kadir
Maçın Centilmeni : Kaan