Greenboys Dolu Dizgin!

Günün maçında Şampiyonluğun ciddi adaylarından Fc Greenboys ile Hungamekspor takımları karşı karşıya gelirken son 15 dakikaya kadar baş baş giden maçta Fc Greenboys maçı son bölümde bulduğu peş peşe gollerle kazandı ve zirve yarışını sürdürdü.
Fc Greenboys maça iyi başlarken erken gollerle skor avantajını eline aldı. Rakibin reaksiyon gösterip maça ortak olmasıyla bocalayan ekip bir ara zorlansa da 2. yarıda bulduğu gollerle maçtan farklı bir skorla galip ayrılıp güçlü rakiplerine ligdeki ilk mağlubiyetini tattırmış oldular. Kaan maç boyunca etkili kurtarışlarıyla takımını ayakta tutan isim olurken Oktay maç boyunca orta alanda çok etkiliydi, asistleriyle yıldızlaştı. Burak, Yunus ve Sezer ise 2 şer golle takımın skorer oyuncuları oldular.
Sakatlıklarla boğuşan Hungamekspor sezonun formda ekibi Fc Greenboys’a karşı maça eksiklerle çıksa da sahadaki kadro da iyi mücadele etti ve güçlü rakiplerini oldukça zorladılar. Kaleci Doğukan’ın başarılı performansıyla ilk bölümde ayakta duran ekip 2. yarıda peş peşe gollerle oyundan düştüler ve sahadan farklı bir skorla mağlup ayrılıp sezonun ilk yenilgisini aldılar. Buna rağmen özellikle ilk yarıdaki oyunla beğeni toplayan ekip hücum yollarında zorlanırken eksik oyuncularının yokluğunu hissettiler. İbrahim oyuna dahil olduğunda orta alana hareketlilik getirirken Emrah bu akşam hücuma yeteri kadar bindirme yapamadı. Doğukan ise sakatlanana kadar sahanın en iyilerinden olurken sakatlanıp oyun dışı kalması maçın kaderini doğrudan etkiledi diyebiliriz.
Maçın Adamı: Oktay
Maçın Gümüş Adamı: Yunus
Maçın Kalecisi: Kaan
Maçın Defansı: Batuhan
Maçın Ortasahası: Oktay
Maçın Forveti: Yunus
Maçın Centilmeni: Kaan
Maçın Golü: Batuhan

https://www.youtube.com/watch?v=4I1h9AE-Fac&feature=youtu.be