Green Boys’tan Farklı Tarife

Günün ilk maçındaki Green Boys takımı ile Süvariler karşı karşıya geldi. Maça çok hızlı başlayan Green Boys takımı etkili oyuncusu Oktay ile ilk atakta öne geçmeyi başarırken Süvariler takımı ilk golün daha etkisi üstlerinden atamadan kalelerinde art arda pozisyonlar vermeye devam etti. İlk yarı farkı açmayı başaran Green Boys takımı ilk yarıyı 6-2 önde tamamlarken 2.yarıya farkı azaltmak için baskılı başlayan Süvariler 30.dakikada farkı 1’e indirmeyi başarsa da Green Boys takımından Oktay sazı eline alarak takımını rahatlattı. Oktay’ın bulduğu golden sonra da oyundan düşen Süvariler takımı savunmasında çok fazla açık verirken Green Boys takımı maçı 11-4 kazanmasını bildi.

Kazanma Faktörleri
Maça çok hızlı bir giriş yapan genç ekip erken bulduğu goller ile farka giderken ilk yarıyı 6-2 önde tamamladılar 2.yarı bir ara fark 1’e inse de bireysel yetenekler sayesinde sonuca giden ekip maçı 11-4 kazanmayı başardı. Kalede görev alan Onur kusursuz bir maç çıkarırken kalesinde 4 gol görse de kritik dakikalarda çok önemli kurtarışlara imza attı. Savunmada zaman zaman dağılsalar da genel olarak kontrollü bir maç çıkaran ekipte Yakup maç boyunca savunmasını toparlarken zaman zaman ataklara da katıldı. İleride etkili oyuncuları ile sonuca giden ekipte Burak takımının ataklarını şekillendirirken verdiği kritik paslar ile takım arkadaşlarını besledi. Oktay ise maçın yıldızıydı. Mükemmel bir performans ortaya koyan Oktay uzaktan attığı goller ile kaledeki ağları alırken tekniğiyle de göz doldurdu. Takım olarak ilk dakikadan itibaren kontrolü elinde tutan ekip oyundan düşmeyerek maçı farklı bir skor ile kazanmasını bildi.

Kaybetme Faktörleri
Maça kalelerinde gol görerek başlayan ekip bu golün şokunu daha üzerlerinden atamadan art arda goller ile farklı geriye düşerken ilk yarıyı 6-2 geride tamamladı. 2.yarıya farkı azaltmak için baskılı başlayan Süvariler farkı 1’e indirmeyi başarsalar da devamını getiremeyince farklı yenilgi kaçınılmaz oldu. Kalede görev alan Kemal maç boyunca bir çok kurtarışa imza atsa da bir çok golde bariz hatası vardı. Savunmada çok açıklar veren ekipte Ömer rakiplere tekte girerken arkasında çok fazla alan bıraktı. İleride zaman zaman etkili olan ekipte Batuhan topları ayağında çok fazla tutarken oldukça pas hatası da yaptı. Takımın en etkili ismi olan Sertaç takımının skor yükünü çekerken tekniği ve hızı ile sahanın en iyilerindendi fakat yenilgiye engel olamadı. Takım olarak çok dağınık bir görüntü çizen ekip bir ara farkı 1’e indirse de devamını getiremeyince oyundan düşerek yenildiler.

Maçın Adamı:Oktay
Maçın Gümüş Adamı:Sertaç
Maçın Golü:Oktay
Maçın Kalecisi:Onur
Maçın Savunması:Yakup
Maçın Orta sahası:Burak
Maçın Forveti:Oktay
Maçın Centilmeni:Fatih