Goriyana Ter Attı

Günün ilk maçında Goriyana takımı ile Hazinler takımları karşı karşıya geldi. Maça 6 kişi çıkan Hazinler takımı ileride çoğalmakta sıkıntı yaşarken Goriyana takımı ise rakibin eksik olmasını çok iyi değerlendirerek art arda goller ile farkı açarken ilk yarı Hazinler takımı bireysel yetenekler ile gol bulsa da ilk yarıyı Goriyana takımı 7-3 önde tamamladı. 2.yarı 2 takımda rölantide bir maç çıkarırken maçı Goriyana takımı zorlanmadan 10-5 skor ile kazanmayı başardı.

Kazanma Faktörleri
Maça oldukça etkili başlayan Goriyana takımı rakibin eksik olması ile ilk dakikadan itibaren maçın kontrolünü elinde tuttu. Maçın fişini ilk yarıdan çeken ekip maçı farklı bir skor ile kazanmasını bildi. Kalede görev alan Bilalcan rakibin eksik olmasına rağmen kalesinde bir kaç pozisyon görse de güzel kurtarışlara imza attı. Savunmada kusursuz bir maç çıkaran Goriyana takımında Mehmet maç boyunca savunmasını terk etmezken rakibin çoğu atağını başlamadan bitirdi. İleride oldukça efektif olan ekipte Deniz savunma ağırlıklı oynarken zaman zaman ileriye çıkarak ataklara destek oldu. Furkan ise takımının ataklarını şekillendirirken oyun görüşü ile fark yarattı. Maçın yıldızı olan Emrah ise bitiriciliği ve tekniği ile fark yaratırken attığı goller ile maçı erken koparan isimdi. İlk dakikadan itibaren maçın kontrolünü elinde tutan ekip maçı zorlanmadan rahat bir oyun ile kazandı.

Kaybetme Faktörleri
Maça eksik başladıkları için savunma ağırlıklı bir oyun sahaya yansıtan ekip rakibi durdurmakta zorlanınca kalelerinde goller gördü. Etkili oyuncuları ile karşılık vermeye çalışan ekip eksik olmalarından dolayı bir türlü oyuna tutunamayınca yenilgi kaçınılmaz oldu. Kalede görev alan İsmail kalesinde bir çok gol görse de bir o kadar pozisyonda da güzel kurtarışlara imza attı. Savunmada çok fazla yorulan ekipte Berat maç boyunca savunmasını terk etmezken takım arkadaşlarının açıklarını kapatmaya çalışsa da takımının eksik olması nedeniyle yalnız kaldı. İleride çoğalamayan ekip bireysel yetenekler ile goller bulurken Mustafa takımının ataklarını şekillendirmeye çalışırken pas atacak arkadaşlarını genelde bulamadı. Takımın en etkili ismi olan Oğuzhan ise tekniği ile dikkat çekerken kendine hazırladığı pozisyonlar ile gol bulsa da yenilgiyi engelleyemedi. Maçı 1 kişi eksik oynayan ekip sahada çok fazla yorulurken farklı yenilgiyi engelleyemedi.

Maçın Adamı:Emrah
Maçın Gümüş Adamı:Furkan
Maçın Golü:Emrah
Maçın Kalecisi:Bilalcan
Maçın Savunması:Deniz
Maçın Orta sahası:Furkan
Maçın Forveti:Emrah
Maçın Centilmeni:İsmail