Gol Düellosunda Kazanan Yok!

Günün maçında oynadıkları futbolla çok yakacaklarını düşündüğümüz Papazçeşme Sk ile Cska Filistin takımları karşı karşıya gelirken maça fırtına gibi başlayan Papazçeşme olurken devreyi 6 3 lük skorla tamamladı, 2. yarıda 8 4 lük skor avantajı yakalamasına rağmen bu avantajı koruyamayan ekip sahadan 1 puanla ayrıldı.
Papazçeşme takımı maça çok iyi başlarken peş peşe gollerle önemli bir skor avantajı yakaladı. 2. yarıda anlamsız bir düşüş yakalayan genç ekip eriyen farka dur diyemedi ve sahadan 1 puanla ayrıldılar. Çok iyi pas yapmalarına rağmen 3. bölgede pas konusunda cimri davranılınca bir çok pozisyonu cömertçe harcadılar, farkı daha da açabilirlerdi. 2. yarıda savunmada boşluklar veren ekip biraz da savunmada yapılan bireysel hatalar yapınca ellerindeki maçtan beraberlikle ayrıldılar.
Cska Filistin takımı maça istediği gibi başlayamazken yedikleri peş peşe gollerle skor olarak geriye düşseler de oyundan düşmediler ve 2. yarıda büyük bir reaksiyon göstererek maça ortak oldular, sahadan 1 puanla ayrıldılar. Okan’ın orta alana geçmesi takımın bu bölgedeki direncini arttırırken Davut Okan ikilisi oyunu iyi kurdular ve takımlarını sırtladılar. Davut 3 golüyle alınan puanda büyük rol oynarken Çağatay da zor açılardan attığı 2 golle alınan puanda büyük rol oynadı, Reşat da savunmanın ortasında takımı toparlarken kaleci Akın maçın kırılma anlarında kritik kurtarışlara imza atarak takımını ayakta tuttu.