Gol duellosu Kestel Gençlik’in

Kestel Gürsu konferansı gecenin ilk maçında ligin yeni takımı Kestel Gençlik ile Kars spor arasında oynandı. Kestel Gençlik ilk dakikalarda topla daha çok oynayan rakip kalede fazla pozisyon bulan taraftı. Kars spor genelde uzun toplarla ileri çıkmak istese de skor bulmak da zorlandılar. Kestel Gençlik ise ilk yarıyı 8-3 avantajlı bir skorla bitirdi.

İkinci yarıda açılan skora rağmen maçı istekli şekilde oynayan takım Kars spor farkı kapatmaya çalıştı ileri de daha çok pozisyonlara girip gol buldular özellikle Çağdaş maçta attığı 5 golle takımın iyilerindendi. Kestel Gençlik yaptığı isabetli paslarla rakip karşısında üstünlüğünü koruyup 14-10 olan skorla galip gelmeyi başardı.

Karsspor da kalede Candaş görev alırken harika kurtarışlara imza attı çok önemli müdahaleler yapsa da mağlubiyete engel olamadı. Savunmada Fırat ilk yarı tutuk bir futbol sergilese de ikinci yarı kendini toparlamayı başardı ve iyi bir performans ortaya koydu. Cantürk savunmada başlasa da zaman zaman ileri çıkarak hücum da yardım etti ve takımının ilk golünü attı. İlyas harika bir performansla oynadı defans olarak görevini yerine getirdi. Mami ortasaha da sürekli koştu ve hırslı bir oyun ortaya koyarak takımına yardım etti. Vural takımının ileriye çıkmasında çok başarılı oldu ilerde pas trafiğini güzel şekilde sağladı ve rakip takımı attığı paslarla zorladı. Çağdaş çok istekliydi ilk yarıda gol bulmakta zorluk çekse de ikinci yarı takımını sırtladı ve attığı 5 gol ile ön planda olmasına rağmen takımına puan getiremedi.

Kestel Gençlik takımında kalede Can görev alırken genel olarak iyi bir performans sergilese de takımını oyuna sokmakta zorlandı. Savunmada Aykan harika mücadele ederken rakip takımın ileri çıkmasını engelledi. Umut en geride kalan tek oyuncuydu ileriye genel de fazla çıkmadı ve yerini iyi korudu özellikle hava topların da başarılıydı. İdris geriden oyun kurarak takımını rahatlatmayı başardı. Hücumda Yılmaz maçın en iyilerindendi uzak vurduğu şutlarla rakip kaleyi çok zorladı. Emirhan bireysel olarak attığı çalımlarla çok başarılıydı. Mustafa takımının attığı gollerin çoğunun mimarisi oldu ve takımının gol atmasını sağladı. Ömer oyuna sonradan girmesine rağmen 4 golle maçı bitirdi.

Maçın Adamı: Yılmaz
Maçın Gümüş Adamı: Çağdaş
Maçın Kalecisi: Candaş
Maçın Defansı: Umut
Maçın Ortasahası: Yılmaz
Maçın Forveti: Ömer
Maçın centilmeni: Vural

Start a Conversation

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.