Göçmen Utd Sonradan Açıldı…

Günün maçında Esnaf Gücü ve Göçmen Unt takımları karşı karşıya geldi . İki takımında ofansif hatları oldukça hareketli ve topu ayağında iyi taşıyıp kontröllü ataklar geliştiren oyunculardı . Top adeta rakip sahalarda dans ediyordu . Hızlı ve kontrollü geçen bir maç oldu . İlk yarının başlarında kıran korana geçen maçta sessizliği Esnaf Gücü takımından Emre bozdu . İlerliyen dakikalarda oyunun kontrolünü ele alan Esnaf Gücü oldu . Göçmen Unt takımın tecrübeli ayakları oyundan hiç düşmedi ve sürekli bir pres halinde oldu . Orta alandaki paslaşmalarla geçen bir ilk yarı oldu diyebilirz . Emre ve Recep in uyumu gözlerden kaçmadı . Genç iki yetenek rakibin defansını oldukça zorladı . İkinci yarıya üstün durumda giren takım Esnaf Gücü oldu . Aynı tempoyu ikinci yarıdada kaybetmiyen her iki takım oyucularıda maçtan hiç düşmedi . Göçmen Unt takımının defansı Hüseyin ikinci yarıda daha çok ofansif alansa oynıyarak hem golüyle takımınıda destek oldu hemde ileri hattaki arkadşlarına yardımcı oldu . Onur ve Ahmet karşı tarafı her ne kadar zorlasada Esnaf Gücü defansında tecrübeli ayaklar buna pek izin vermedi . Göçmen Unt her ne kadar maça tutuk başlasada sonradan açıldı ve galip gelmeyi bildi. İkinci yarının son dakikalarına doğru beraberlik giden maçta kıran kırana bir mücadele vardı . Tam bir derbi havasında geçen son dakilarda Ahmet in kalecinin önünde yaptığı şaşırtmalı hareket sonucunda Göçmen Unt golü buldu ve maçı kazandı .
Göçmen Unt kalesinde Tuncay vardı . Kalecilikten cok takım arkadaşlarına daha çok hocalık yaparak takımı bir arada tuttu . Tabi kritik kurtarışlarla kendini gösterdi . Defansın ortasında başlayan Hüseyin hızlı bir oyuncu . İkinci yarıda yanlış yerde başladığı maça asıl mevkisine giderek hücum hattında daha etkili oldugunu gösterdi . İbrahim rakip takıma geçit vermedi . Yaptığı müdahelelerle takımına en iyi şekilde katkıda bulundu . Erkan bu maçın en çok zorlanan oyuncusu oldu diyebiliriz . Rakip takımın hızlı oyuncuları onun tarafından ataklarda kalkmak istesede Erkan onları elinden geldiğince geri itmeyi başardı. Bayram orta alanda takımında tam bir top dağıtıcı oyun kurucu konumundaydı . Ahmet ve Onur Göçmen Unt ın forvet hattındaki oyuncuları attıkları gollerle takıma galibiyeti getirdi . Onur sert şutları ve attığı kritik paslarla takibi en cok zorlıyan oyunculardan biriydi . Ahmet her ne kadar sahanın olumsuz koşullarına kapılsada maçta klasını ve kabiliyetini konuşturdu .
Esnaf Gücü takımının Dayı lakaplı kalecisi bu maçta ne kadar tecrübeli oldugunu gösterdi . Kurtarışları göz dolduran kaleci maçın enlerindendi . Takımın stoperi olan Melih en iyi anda en olağan yerde oldu . Rakibin forvetine geçit vermeyen tecrübeli oyuncu iyi bir maç çıkardı . Evren ve Taner oynadıkları oyunla takım arkadaşlarına hucüm konusunda tam destek verdiğiini gösterdi . Orta alanda oyunu kuran Ayhan bu maçın tartışmasız en iyi orta sahası diyebiliriz . Son anlarda geçirdigi sakatlık onu durdurmaya bile yetmedi . Recep sol ayağını çok iyi kullanan klas ve hızlı bir oyuncu . Genç ve hırslı oyuncu attığı gollede kendini gösterdi . Maçın adamı konumundaki Emre takımın skoreri . İki golle takımını taşıyan oyuncu yaptığı bindirmelerle rakibi en çok zorlıyan oyuncu . Köşelerde içeri doğru girişleri ve çalımları onun kalitesini gösterdi
Maçın kalecisi : Dayı
Maçın defansı : Hüseyin
Maçın ortasahası : Ayhan
Maçın forveti : Esnaf gücü : Emre Göçmen Unt : Onur
Maçın adamı : Recep
Maçın gümüş adamı : Bayram

Start a Conversation

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.