Geçit Spor Galibiyetle Başladı!

Gecenin maçında Geçit Spor ile Brothers takımları karşı karşıya gelirken her iki ekip de maça atak bir oyunla başladı. Brothers takımı ilk bölümlerde atak bir oyun oynasa da çerçeveyi bulmakta zorlanırken özellikle orta alanda iyi işler yaptılar. 8 ve 9. Dakikalarda peş peşe gelen Geçit Spor golleri Brothers takımını oyundan düşürürken bu bölümlerde 8 10 dakikalık periyotta Geçit Spor çok net pozisyonlar buldu ve farkı açma şansını defalarca değerlendiremedi. Ilk yarı Geçit Spor un 3 0 lık üstünlüğü ile tamamlanırken 2. Yarıda Brothers takımı yine atak bir oyun oynamasına karşın skor üretmekte zorlanınca sahadan 9 3 lük skorla mağlup ayrıldı.
Brothers takımı her ne kadar sahadan farklı bir skorla mağlup ayrılsalar da skor oynadıkları oyuna paralel değildi. Yaptıkları atakları şutla taçlandırabilselerdi daha çok gol bulabilirlerdi maça skor olarak ortak olabilirlerdi. Oyun olarak maça ortak olsalar da skor anlamında rakibin gerisinde kalan ekip buna rağmen göze hoş gelen bir futbol oynadılar iyi mücadele ettiler. Ömer özellikle ilk bölümlerde çok etkili kurtarışlar yaparken savunma blogu da genel anlamda iyi mücadele etti, 2. Yarıda açılan farkla onlarda disiplini elden bıraktılar. Orta alanda Furkan yine iyi bir performans sergilerken tek eksiği şut çekmemesiydi, bu eksiği kapattığında takımına daha da katkı sağlayacaktır diye düşünüyorum. Takımın Rooney lakaplı golcüsü Emre ise lakabının hakkını verirken son 15 dakikada 3 gol atsa da bu performans puan için yeterli olmadı.
Geçit Spor ise ilk maçlarında geçer not alırken savunmada disiplinli hücumda ise hareketli bir oyun sergileyerek ilk maçlarından haklı bir galibiyetle ayrılıp lige iyi bir başlangıç yaptılar. Ilk yarıda özellikle 2 0 ‘dan sonra öyle net pozisyonlar bulmalarına rağmen farkı açmakta zorlanan ekip aradıkları golleri 2. Yarıda buldular ve ilk maçlarından bol gollü galibiyetle sahadan ayrıldılar. Murat orta alanda adeta futbol show yaparken attığı 3 golün yanı sıra asistleri ve takımını yönetmesiyle tartışmasız gecenin en etkili ismiydi. Tunahan da ilk maçında iyi bir performans sergilerken maçı 2 golle tamamladı. Ibrahim ilk yarıda gol atamasa da istekli bir oyun sergilerken bu performansın karşılığını son 10 dakikada attığı 3 golle aldı ve onda skora ciddi katkı sağladı. Savunma blogu maç boyunca disiplinden ayrılmazken rakibe çok da net pozisyon vermediler.
Maçın Adamı: Murat
Maçın Gümüş Adamı: Tunahan
Maçın Kalecisi: Mehmet Emin
Maçın Defansı: Can
Maçın Ortasahası: Murat
Maçın Forveti: Tunahan
Maçın Golü: Murat
Maçın Centilmeni: Berat