Frankfurt Rakip Tanımıyor!

Gecenin maçında Frankfurt ile Yeşil Bursa takımları karşı karşıya gelirken ilk yarısı Frankfurt takımının üstünlüğü ile geçildi, 2. yarıda farkı açan Frankfurt takımı sahadan 8 4 lük skorla galip ayrıldı 2 de 2 yaptı.
Kazanma Faktörleri:
Frankfurt takımı maça Mustafa’nın alışılmış jeneriklik golüyle adeta 1 0 önde başlarken ilerleyen dakikalarda skora denge gelse de Golcüsü Tayfun’la devreye 2 1 önde girdi. 2. yarıya hızlı başlayan ekip son 10 dakikaya girilirken farkı iyice açtı ve son bölümlerde rahat bir maç çıkardı.Her ne kadar orta alanda istedikleri oyunu oynayamasalar da eksikleri olsa da gol yollarında etkili olmaları, rakibin de oyundan çabuk düşmesi farkı kolayca açmalarını sağladı ve rahat bir galibiyet aldılar diyebiliriz. Her ne kadar rakip güçlü Yeşil Bursa takımı olsa da Tayfun’un gol yollarındaki becerisi farkı açarken tecrübeleriyle maçı kazandılar diyebiliriz. Melih savunmanın ortasında rakibe adeta geçit vermezken oyunu geriden iyi kurdu, Selim orta alanda yine iyi mücadele ederken Serkan savunmanın arkasına attığı etkili toplarla Tayfun’a çok iyi pozisyonlar hazırladı, Tayfun 4 golüyle geceye damgasını vururken Erkan Terzi maçın genelinde etkili kurtarışlarıyla takımına güven verdi. Mustafa özellikle savunmada iyi işler yaparken attığı jeneriklik golle klasını bir kez daha gözler önüne serdi.
Kaybetme Faktörleri:
Yeşil Bursa takımı nazara geldi desek yeridir. Üst üste 7 galibiyetin ardından 2 maçtır kazanmayı unutan ekip galibiyete hasret kaldı. İlk yarıda rakiple başa baş bir oyun sergileyen Yeşil Bursa takımı ilk yarının sonlarında yediği golle yenik duruma düştü. 2. yarıda açılan farkı önleyemeyince oyundan düştüler ve maçın da kaybedilmesinde en büyük etken bu oldu. Açılan farka rağmen ayakta durabilselerdi sahadan en az puan yada puanlarla ayrılabilirlerdi ki son 10 dakikada 3 gol bulup farkı eritmeye çalıştılar fakat fark öyle büyümüştü ki bu goller puan için yeterli olmadı. Kağıt üstünde sahaya iyi bir kadro ile çıksalar da bloklar arası kopukluk vardı ve mevkisinde oynamayan oyuncuların verimi de doğal olarak düşük olunca mağlubiyet kaçınılmaz oldu. Takımda skorer özellikleri fazla olan oyuncular olmasına rağmen bunları farklı mevkilerde kullanınca gol yollarında etkili olamadılar, özellikle forvet mevkinde başarılı olamadılar.Takım içi uyumsuzluk mağlubiyette en büyük rol oynarken belki de bu sezon ilk defa bu kadar tutuk bir oyun sergilediler. İlkay maça stoper mevkinde başlarken burada da oldukça etkiliydi, Serkan çok çabalayıp 2 gole imza atsa da bu gayret puan için yeterli olmazken Burak maçın son dakikasında attığı golle adını maçın golüne yazdırdı.
Maçın Adamı: Tayfun
Maçın Gümüş Adamı: Mustafa
Maçın Kalecisi: Erkan
Maçın Defansı: Melih
Maçın Ortasahası: Selim
Maçın Forveti: Tayfun
Maçın Golü: Burak
Maçın Centilmeni: Ufuk