Fource United Galibiyetle Başladı!

Gecenin maçında Kaos FC ile Fource United takımları karşı karşıya gelirken büyük çekişme içinde geçen maçta kazanan 4-2 lik skor ile Fource United takımı oldu ve ilk maçlarında ilk galibiyetlerini aldılar.
Kazanma Faktörleri:
Fource United takımı maça biraz tutuk başlasalar da ilerleyen dakikalarda oyunu iyi kurdular ve galibiyeti hakettiler. İlk yarıda 2-0 geri düşmelerine rağmen oyundan hiç kopmadılar ve oyun disiplinini ellerinden hiç bırakmadılar. Devreye 2-2 eşitlikle giren ekip ikinci yarıda buldukları pozisyonları gole çevirerek maçı kazanmasını bildiler. Rakibin genç ve dinamik oyuncularına rağmen güzel savunma yapan Fource United takımı ileri uçta da istedikleri gibi topla oynayınca maçtan galip ayrıldılar.
Kaybetme Faktörleri:
Kaos FC takımı bu akşam iyi hücum yapsa da savunmanın arkasına çok top sarkıttılar ve kalelerinde çok fazla pozisyon verdiler. İlk yarıdaki oyunlarını ikinci yarıda devam ettirebilselerdi bu maçtan mağlup ayrılmazlardı. Mağlup olmalarında en büyük etken kalecilerinin olmamasıydı. Son toplarda istediklerini yapamayan ekip yinede pes etmedi ve maçtan hiç kopmadı. İkinci yarının ortalarında maçı çevirmek için çok çaba gösterseler de çabaları yetersiz kaldı. Defansta ve orta alanda iyi mücadele etseler de rakibin savunmasını aşamayınca galibiyeti kaçırdılar.
Öne Çıkan İsimler:
Fource United takımından Muhittin attığı 3 golün yanısıra verdiği mücadele ile gecenin en iyi ismi oldu. Defansta ise Ahmet yaptığı uzun toplar ve etkili savunmasıyla göz doldurdu. Kalede kaptan Mehmet güzel kurtarışlar yaptı ve oyunu geriden koordine ederek takımın galip gelmesindeki en etkili isimlerindendi.
Kaos FC takımında ise Berkan etkili oyununu 1 golle süsledi. Burak ise gecenin en istekli oyuncularından biriydi . Emirhan orta alanda yaptığı isabetli paslarla öne çıkan isimlerdendi .
Maçın Adamı: Muhittin
Maçın Gümüş Adamı: Ahmet
Maçın Defansı: Ahmet
Maçın Ortasahası: Ozan
Maçın Forveti: Muhittin
Maçın Golü: Muhittin
Maçın Kalecisi : Mehmet