Formalar Uğurlu Geldi!

Gecenin ilk maçında Atmosfer Medya ile Fc Greenboys takımları karşı karşıya gelirken Fc Greenboys takımı güçlü rakibini 10 5 lik skorla geçerek ezeli rekabette durumu 2 2 ye getirdi ve liderliğini açık ara sürdürdü.
Kazanma Faktörleri :
Fc Greenboys takımı hücum hattındaki etkinliğiyle maçı farklı kazanırken maça istedikleri gibi başlayamasalar da ilk yarıda buldukları peş peşe gollerle skor avantajını ilk bölümden aldılar diyebiliriz. Devreye 5 1 gibi farklı bir skorla girseler de 2. yarıda farkın kapanması hafif bir stres yapsa da ileri uçta Yunus ve Oktay’la farkı yine açtılar ve rahat bir galibiyetle sahadan ayrıldılar. Hücum güçlerinin yüksek olması galibiyette en büyük etken olurken Özcan’ın orta alandaki seriliği, Oktay’ın 5 asisti, Yunus’un da 6 golü geceye damgasını vurdu, galibiyette başrol oynayan oyuncular oldular. Alınan galibiyette jeneriklik goller de ön plana çıkarken Özcan’ın robanası, Yakup’un da uzak mesafeden attığı gol görülmeye değerdi.
Kaybetme Faktörleri:
Atmosfer Medya takımı sahaya revizyonlu bir kadro ile çıkarken bir çok as oyuncusundan yoksun olarak sahaya çıksa da yine de mücadelesiyle alkış aldı, maça da çok iyi başladılar. Eksik kadroya rağmen maça atak bir oyunla başlayan ekip ilk bölümde üst üste net pozisyonlar bulmalarına karşın son vuruşlarda şanssız bir maç geçirirken çerçeveyi bulmakta zorlanınca skor üstünlüğünü eline alma şansını defalarca değerlendiremediler. Ardından yedikleri gollerle oyundan düşen ekip devreye 5 1 geride girdiler. 2. yarıda Emrah’ın oyuna geçmesiyle adeta şaha kalkan ekip bulduğu gollerle farkı kapatsa da savunmada verilen boşluklarla yeniden fark açıldı ve sahadan farklı bir skorla mağlup ayrıldılar. Açılan farka rağmen oynanan oyunun ve mücadelenin hakkı bu skor değildi kendileri adına ama iyi mücadeleye rağmen gol yollarında düşük yüzde ile oynamaları skor olarak geride kalmalarına sebep oldu. Orta alanda Selim Durmuş takımın en çok mücadele eden ismi olurken yine orta alanda çok mücadele eden isim Mücahit maçı 4 golle tamamladı, çok net pozisyonlardan da sonuç alamadı. Kaptan Yusuf maçı 2 gol 1 asist ile tamamlarken kalede de iyi bir performans sergiledi, Emrah kalede etkili kurtarışlar yaptıktan sonra oyuna geçince takıma dinamizm kattı.
Maçın Adamı : Yunus
Maçın Gümüş Adamı : Oktay
Maçın Kalecisi : Onurcan
Maçın Defansı : Yakup
Maçın Orta Sahası : Oktay
Maçın Forveti : Yunus
Maçın Golü : Özcan
Maçın Centilmeni : Yusuf