Flora Tekstil Zirveyi Bırakmıyor!

Premier Lig 4. hafta maçında Filistin Rovers ile Flora Tekstil takımları karşı karşıya gelirken maça hızlı başlayan Filistin Rovers takımı olup 2 0 öne geçse de devreyi Flora Tekstil 4 2 önde tamamladı ve maçtan da 7 2 lik skorla galip ayrılan Flora Tekstil 4. haftayı da lider tamamladı.
Kazanma Faktörleri:
Flora Tekstil takımı genç ve tecrübeli oyuncuları iyi harmanlayarak maça çıkarken maça tutuk başlasa da ilerleyen dakikalarda oyuna ağırlığını koydu ve kontra toplarla rakip savunmayı eksik bulup skor avantajını eline ilk yarıdan aldılar. 2. yarıda oyundan düşen rakibine karşı daha rahat pozisyon bulan ekip farkı açmakta zorlanmazken sahadan da farklı bir skorla galip ayrılıp yollarına dolu dizgin devam ettiler. İyi savunma yapan ekip tecrübeli oyuncularla rakibe çok da pozisyon vermezken Yılmaz kalesinde kurtarışlarıyla devleşti ve rakibe geçit vermedi. Şahin attığı 3 golle takımın en skorer ismi olurken Volkan da 2 golle takımın diğer skorer ismi oldu. Kadir savunmanın ortasında bu bölgeyi iyi toplarken İslam ve Özcan tecrübeleri ile takıma yine ciddi katkı sağladılar.
Filistin Rovers takımı maça iyi başlarken henüz ilk bölümden 2 0 lık skoru yakaladı fakat savunmada verdikleri boşluklarla bir anda geriye düştüler ve maça tutunamayıp sahadan farklı skorla mağlup ayrıldılar. Orta sahada yeteri kadar mücadele etmeyen ekip rakibin gerisinde kalırken savunmada da ağır kalınca rakibe çok pozisyon verdiler ve yedikleri gollerle maça tutunamadılar. Doğan takımının 2 golüne imza atsa da çok net pozisyonlardan sonuç alamazken Yunus istediği pozisyonları bulamadı, Mustafa ise pas alışverişini yeteri kadar yapamazken Fatıh savunmadan etkili bindirmeler yaptı, iyi bir maç çıkardı.
Maçın Adamı: Şahin
Maçın Gümüş Adamı: Özcan
Maçın Kalecisi: Yılmaz
Maçın Defansı : Kadir
Maçın Ortasahası: Şahin
Maçın Forveti: Özcan
Maçın Golü: Şahin
Maçın Centilmeni: İslam