Filistin Uzatmalarda Tarık’la Güldü!

Gecenin ilk maçında Cska Filistin ile Fource United takımları karşı karşıya gelirken büyük çekişme içinde geçen maçta kazanan son dakika golü ile Cska Filistin oldu ve 4. sıradaki yerini korudu, rakibiyle puanını eşitledi.
Kazanma Faktörleri :
Cska Filistin aslında maça kontrollü başlayıp geride iyi pas yapsa da 3. bölgede çok etkisiz kaldılar ve rakip yarı alanda çok top kaybı yapıp pozisyon bulmakta zorlandılar. İlk yarıda 2 0 yenik duruma düşseler de 2. yarıda 3 2 öne geçmeyi başaran ekip son dakikada yedikleri golle skor 3 3 e gelse de Tarık’ın soğukkanlılıkla attığı gol takımına 4 puanı getirdi ve kritik bir galibiyet aldılar. 2. yarıda rakibin direncinin düşmesi ve Tarık Kerem Seyit üçlüsünün ileride biraz daha baskılı oynaması galibiyeti getirirken zaman zaman Anıl’ın da savunmadan etkili bindirmeler yapması rakip yarı alanda kalabalık atak yapmalarını sağladı.
Kaybetme Faktörleri :
Fource United takımı maça iyi başlayıp ilk yarıda 2 0 öne geçse de bu skor avantajını koruyamadı ve sahadan mağlubiyetle ayrıldı. Bugün Soner’in şutlarından yeteri kadar faydalanamayan ekip rakip kaleye yeteri kadar şut çekmemeleri en büyük handikaplarıydı diye düşünüyorum. Bunun dışında kaleci Mehmet’in harika performansı maçın kalitesinin yükselmesinde en büyük etken olurken tecrübeli eldiven maç boyunca kurtarışlarıyla takımını ayakta tutsa da bu performansı puan için yeterli olmadı. Hücum hattında da yeteri kadar etkili olamayan ekip skor üretmekte zorlanınca galibiyet ellerinden kaydı gitti.
Öne Çıkan İsimler :
Kerem Tarık ikilisi orta alandaki istekli oyunlarını 2 şer golle süslerken Engin de savunmanın ortasında çok iyi bir maç çıkardı, geriden etkili bindirmelerle arkadaşlarına çok iyi pozisyonlar hazırladı.
Mehmet ise kalesindeki kurtarışlarıyla gecenin en dikkat çeken isimlerinden olurken performansı puan için yeterli olmasa da takımını ayakta tutan isim oldu, Ahmet savunmanın ortasında rakibi iyi karşılarken attığı 2 golle de takımının en skorer ismiydi.
Maçın Adamı : Kerem
Maçın Gümüş Adamı :
Maçın Kalecisi : Mehmet
Maçın Defansı : Engin
Maçın Orta Sahası : Tarık
Maçın Forveti : Seyit
Maçın Golü : Ahmet
Maçın Centilmeni : Ahmet