Filistin Premier Ligde Puanla Tanıştı!

Premier Lig 2. hafta maçında Cska Filistin ile Fight Club takımları karşılaşırken maçın genelinde skor avantajını elinde bulunduran Filistin sahadan 5 3 lük skorla galip ayrılıp ilk puanıyla tanıştılar.

Cska Filistin takımı maça iyi başlarken rakip kalede maç boyunca etili oldular. Çok net pozisyonlardan sonuç alamayan ekip buna rağmen galibiyet için yeterli skoru bulurken önemli bir galibiyete imza attılar. Orta alanda Okan ve Yunus Emre ile etkili olan ekip savunmada da dirençli ve disiplinli bir görüntü sergiledi. Okan ve Reşat 2 şer gole imza atarken diğer gol Engin’den geldi.

Fight Club takımı maç boyunca oyundan kopmazken hücum anlamında yeteri kadar pozisyon bulamasa da oyun disiplininden hiç kopmadılar ve rakiplerine karşı çok iyi mücadele ettiler. 3. bölgede etkili olamamalarına karşın maçın sürekli içinde olan ekip son bölümlerde farkı 1 e indirseler de aradıkları golü bulamadılar ve sahadan puansız ayrıldılar. Çok koşan ve mücadele eden bir ekip olmalarına karşın orta alanda kreatif bir oyuncunun eksikliğini hisseden ekip forvet hattına yeteri kadar top taşıyamadılar ve sahadan mağlubiyetle ayrıldılar.

Maçın Adamı: Okan

Maçın Gümüş Adamı: Yunus Emre

Maçın Kalecisi: Furkan

Maçın Defansı: Engin

Maçın Ortasahası: Okan

Maçın Forveti: Yunus Emre

Maçın Golü: Okan

Maçın Centilmeni: Furkan