Filistin, Lider Greenboys’un 21 Maçlık Serisine Son Verdi!

Pandemi sonrası açılış maçında Cska Filistin ile Fc Greenboys takımları karşı karşıya geçerken her iki takım oyuncularının da kondisyon anlamında büyük sıkıntılar yaşadığı maçta kazanan 8 3 lük skorla Cska Filistin oldu ve rakibinin 21 maçlık yenilgi serisini sona erdirdi.
Cska Filistin aslında maça iyi başlasa da 3. bölgede skor üretmekte zorluk yaşayınca ilk yarıda maça ortak olamadı. Savunmadan da iyi bindirmeler yapmalarına karşın yapılan basit top kayıpları kalelerinde çok pozisyon vermelerine sebep olurken bu pozisyonlarla devreyi 3 0 geride tamamladılar. 2. yarıda oyuna ortak olan ekip buldukları gollerle skora denge getirirken son bölümlerde rakibin oyundan iyice düşmesiyle farkı açtı ve sahadan farklı bir skorla galip ayrıldı. İlk yarı 3 0 geriden gelip böylesine güçlü bir rakibe karşı 8 3 lük galibiyetle ayrılmak önemli bir başarı olurken Seyit özellikle son bölümlerde attığı 5 golle geceye damgasını vurdu. Kaleci Erkan takımına güven verirken Elmacı yine yumuşak bilekleriyle rakibine zor anlar yaşattı, Eşref özellikle ilk yarıda yaptığı kritik hamlelerle maçın tarihi farka gitmemesini sağladı, gecenin yıldızıydı, galibiyetin gizli mimarıydı.
Fc Greenboys takımı maça iyi başlarken rakip kalede çok etkili oldu ve rakip kaleyi adeta şut bombardımanına tuttular. Üst üste rakip kaleyi zorlayan ekip zaman zaman çerçeveyi bulmakta zorlansa da çoğu zaman kaleciyi ve direkleri geçemediler. Boş kaleye dahil pozisyonları cömertçe harcayan ekip ilk yarıyı 3 0 önde tamamlamasına karşın ilk yarıda farkı 6 7 ye kadar çıkarabilecek pozisyonlar buldular. 2. yarıda skorun da rahatlığıyla oyunu gevşeten ekip kalelerinde golle görmeye başlarken buldukları pozisyonları değerlendiremediler ve sahadan hiç beklemedikleri bir mağlubiyetle ayrılıp 21 maçlık yenilmezlik serisini kaybettiler. Sahaya yıldız oyuncularının çoğuyla çıkarken iyi de oyuna rağmen son vuruşlarda çok şanssızdılar. Özellikle Kaptan Oktay çok koşup iyi mücadele etmesine karşın son vuruşlarda çok şanssız bir maç çıkarırken Mehmet attığı 2 golle takımın en skorer oyuncusu oldu.
Maçın Adamı: Seyit

Maçın Gümüş Adamı: Eşref

Maçın Kalecisi: Erkan

Maçın Defansı: Eşref

Maçın Ortasahası: Kerem

Maçın Forveti: Seyit

Maçın Golü: Mustafa Elmacı

Maçın Centilmeni: Oktay