Filistin Ecel Terleri Döktü!

Gecenin 2. maçında Cska Filistin ile Geçit United takımları karşı karşıya gelirken ilk yarısı Geçit United’in 4-2 lik üstünlüğü ile geçilen maçta Cska Filistin takımı 5 2 lik skordan geri dönüp maçtan 6 5 lik skorla galip ayrıldı ve kötü gidişe dur dedi.
Kazanma Faktörleri:
Cska Filistin son oynadığı 3 maçtan da mağlubiyetle ayrılırken kadrodaki eksikliklerin ceremesini bu maçta da çekiyordu ki son 15 dakika kala harika bir geri dönüş yaparak genç rakiplerini mağlup etmeyi başardılar. Kaleci ve Stoper yokluğunda özellikle geride vasat bir oyun sergileyen ekip çok basit goller yerken ileri uçta yine gol pozisyonu değerlendirme konusunda cömert davranınca maça ortak olmakta zorlandılar ve maç da elden gidiyordu. Fakat mücadeleyi bırakmayan ekip 13 dakikaya sığdırdığı 4 golle maçı kazanmasını bildi ve 3 puanı cebine koydu. Alınan galibiyette baş rolü Ali Bulut attığı 4 golle oynarken performansı ve golleriyle takımını sırtladı. Seyit de ileri uçta oldukça mücadeleci bir oyun sergilerken Hakkı orta alanda oyunu iyi kurdu, Kerem savunmadaki performansıyla maçın gizli kahramanlarındandı.
Kaybetme Faktörleri:
Geçit United bu sezon başarılı performanslar sergilerken bu gün de oldukça iyi bir maç çıkardılar ve tecrübeli rakipleri karşısında 3 farklı üstünlüğü yakalamasını bildiler. Fakat yine öne geçtikleri maçta skoru koruyamayan ekip sahadan mağlubiyetle ayrıldı. Bunun birçok örneğini önceki maçlarda da yaşayan ekip öne geçmelerine rağmen skoru koruyamıyorlar, bu da tecrübe eksikliğinden kaynaklanıyor diyebiliriz ki üst sıralarda olan rakiplerine karşı 5 2 lik skoru yakalamak büyük bir başarıydı fakat ilerleyen dakikalarda farkı biraz daha açabilselerdi galibiyet gelebilirdi. 30. dakikadan sonra skor üretemeyen ekip kalelerinde gördükleri baskıya iyi dayanmalarına rağmen son dakikalarda yedikleri gollerle sahadan mağlubiyetle ayrıldılar. Ferhat attığı 2 golle takımın en skorer oyuncusu olurken Yunus orta alandaki başarılı oyununu 1 golle süsledi, Kaptan Ahmet kalede harika bir maç çıkardı, takımını son dakikaya kadar ayakta tuttu diyebiliriz.
Maçın Adamı: Ali
Maçın Gümüş Adamı: Kerem
Maçın Kalecisi: Ahmet
Maçın Defansı: Kerem
Maçın Ortasahası: Hakkı
Maçın Forveti: Ali
Maçın Golü: Hakkı
Maçın Centilmeni: İbrahim