Fc Zrenk Fırsat Tepti!

Gecenin maçında Alkoliko Madrid ile Fc Zrenk takımları karşı karşıya gelirken ilk yarısı Fc Zrenk takımının 2 1 lik üstünlüğü ile tamamlanan maçta kazanan olmadı ve takımlar 4 4 lük skorla sahadan 1 puanla ayrıldı.
Fc Zrenk takımı özellikle ilk bölümde oyunu rakip yarı alana yığmayı başarırken dünyaları kaçırdı, ilk bölümlerden farkı açma şansını defalarca değerlendiremedi. 2. yarıda da net pozisyonlar bulmalarına rağmen fırsatları değerlendiremeyen ekip son dakikada yediği golle skora denge geldi. Uzatma dakikalarında kalesinde çok net bir tehlike daha yaşayan ekip bu tehlikeyi atlatıp rakibin boş kalesine topu yuvarlayamayınca galibiyet şansını tepti ve play off yolunda önemli bir avantajı değerlendiremedi diyebiliriz. Genel anlamda oyuna hakim olan Fc Zrenk takımında tek eksik goldü. Kalelerinde de ciddi tehlikeler yaşamalarına rağmen kaleci Oğuzhan’ın mükemmel performansıyla ayakta duran ekip çok rahat kazanacağı maçta rakibine 1 puan hediye etti.
Alkoliko Madrid takımı ise ligde çıktıkları ilk maçta özellikle ilk yarıda sahada hiçbir varlık gösteremezken oyunu kendi yarı alanında kabul etti, atak yapmakta oldukça zorlandılar. 2. yarıda hareketlenen ekip rakip kalede net pozisyonlar bulsa da rakip kaleciyi geçmekte zorlanırken son dakika golüyle skora denge getirdiler, uzatmalarda çok net de bir pozisyondan sonuç alamadılar. Genel anlamda kondisyon eksikliği göze çarpan ekipte 1 puan başarılı bir sonuç olarak değerlendirebilinir.
Öne Çıkan İsimler:
Cumali takımının 4 golüne de imza atarken takımını sırtlayan isim oldu, Fc Zrenk takımında ise Fatih orta alanda oyunu iyi kurarken Cihat attığı 3 golle yine alınan puanda büyük rol oynadı, gol krallığında yükselişini sürdürdü.
Maçın Adamı: Cumali
Maçın Gümüş Adamı: Cihat
Maçın Kalecisi: Oğuzhan
Maçın Defansı: Hakan
Maçın Ortasahası: Fatih
Maçın Forveti: Cumali
Maçın Centilmeni: Yavuz