Fc Zrenk Dolu Dizgin!

Gecenin son maçında Fc Zrenk ile Geçit United takımları karşı karşıya gelirken büyük çekişme içinde geçen maçın ilk yarısı Geçit United takımının 2 1 lik üstünlüğü ile tamamlansa da 2. yarıda açılan Fc Zrenk takımı maçı 5 2 lik skorla kazanıp önemli bir galibiyete imza attılar ve 4 puanı ceplerine koydular.
Kazanma Faktörleri;
Fc Zrenk takımı maçı tecrübesiyle aldı diyebiliriz. Maç boyunca savunma disiplinini elden bırakmayan ekip hücumda da sabırla gol arayınca rakipleri oyundan düştükten sonra bunu fırsata çevirip skor üretmeye başladılar ve sahadan farklı bir skorla galip ayrıldılar. Hücum hattındaki uyum yine izleyenlerin beğenisini toplarken orta alanda Emrah’ın olağanüstü performansı, takımını oynatması, attırdığı goller galibiyette büyük rol oynadı.
Kaybetme Faktörleri:
Geçit United maç boyunca çok koşup çok iyi mücadele verse de skor üretme konusundaki şanssızlıkları maçı kaybetmelerine sebep olurken bundan ziyade tecrübesizlikleri ve sabırsızlıkları da bir diğer kaybetme faktörüydü diyebiliriz. Şu bir gerçek ki takımın çok koşması rakibi oldukça yordu ve hırpaladı fakat kaçan gollerin ardından morallerin bozulması takımın oyundan düşmesine sebep oldu ve maç ellerinden kaydı gitti. Buna rağmen oynanılan oyun ve mücadele azmi play off adına büyük umut verirken ilk 4 ü zorlama şansları azalsa da play off grubunun ilk torbasından katılma adına büyük avantajları var diye düşünüyorum.
Öne Çıkan İsimler:
Cihat attığı 4 golle yine takımını sırtlayan oyuncu olurken gollerine bu maçta da devam etti, fakat orta alanda Emrah’ın performansı görülmeye değerdi. Yine kaleci Ramazan maç boyunca takımını ayakta tutan isim olurken maçın gizli kahramanlarındandı.
Maçın Adamı: Cihat
Maçın Gümüş Adamı: Emrah
Maçın Kalecisi: Ramazan
Maçın Defansı: Furkan
Maçın Ortasahası: Emrah
Maçın Forveti: Cihat
Maçın Golü: Mahmut
Maçın Centilmeni: Halim