Fc Alacaat Zirveyi Salladı!

Gecenin maçında Fc Alacaat ile Liverpool takımları karşı karşıya gelirken ilk yarısı Fc Alacaat takımının 3 1lik üstünlüğü ile geçilen maç 8 1 lik skorla sona erdi ve Fc Alacaat 3 te 3 yaparak zirve yarışını sürdürdü.
Kazanma Faktörleri:
Fc Alacaat takımı maça iyi başlarken maç boyunca takım oyununu sahaya iyi yansıtarak rakip kaleye etkili gitti. Daha ilk yarıdan skor avantajını eline alan ekip devreye 3 1 lik skorla girseler de dünyaları kaçırdılar ve bir çok net pozisyondan ilk yarıda sonuç alamadılar. Rakibin etkili silahlarından Şahin 2. yarıda oyuna dahil olsa da rakibi ceza alanına çok da sokmayan ekip skoru korumasını bildi ve son bölümlerde buldukları gollerle sahadan 8 1 gibi tarihi bir farkla ayrılıp bu sezon iyi işler yapacaklarını bir kez daha göstermiş oldular. Genel anlamda çok iyi savunma yaptılar ve takım halinde atağa iyi kalkıp kanatları iyi kullandılar. Orta sahanın hem ortasını hem kanatlarını iyi kullanan ekip rakibiyle olan maça iyi hazırlanmış olcaklar ki rakibin bütün zaaflarını iyi değerlendirip farka gittiler. Takımdaki 5 oyuncu da gol ve asistlerle skora katkı sağlarken İsa savunmanın ortasında kusursuz oynadı, Ali Rıza orta alanda oyunu çok iyi kurarken 4 gol 1 asist ile geceye damgasını vurdu, Emre sol bekten etili bindirmelerle 3 asiste imza atarken forvette görev yapan Halil 2 gol 2 asistle takımına ciddi katkı sağladı hem de daha ligin ilk haftasında 8 golle gol krallığında zirvedeki farkı açmaya başladı.
Kaybetme Faktörleri:
Liverpool Fk takımı skora paralel olacak kadar kötü bir oyun sergilemese de gol yollarında çok şanssızdılar ve maç boyunca en az rakip kaleye 25-30 şut çekseler de sadece 1 kez gol sevinci yaşadılar. İlk yarıda disiplinli bir oyun anlayışı sergileyen ekip özellikle savunmada iyi mücadele etse de takım içi kopukluklar yaşadılar ve rakibe çok pozisyon verdiler fakat hücum anlamında da rakip kaleye etkili gitmelerine karşın çok net pozisyonlardan defalarca sonuç alamadılar. Son vuruşlarda çok şanssız olan ekip 2. yarıya Şahin’le başlayıp galibiyet için umutlansalar da Şahin bir çok şutta kaleyi dahi bulamazken elden giden maça engel olamadı ve Liverpool takımı sahadan hiç de hesapta olmayan farklı bir skorla mağlup ayrıldı. Bireysel olarak öne çıkan isim olmazken savunmada Pablo maç boyunca yerini kaybetmedi, çok gayretliydi, Son Gol Kralı Mert dünyaları kaçırırken Görkem takımın en hareketli oyuncularındandı,hem savunmada hem hücum hattında çok istekliydi.
Maçın Adamı: Ali Rıza
Maçın Gümüş Adamı: Halil
Maçın Kalecisi: Mücahit
Maçın Defansı: İsa
Maçın Ortasahası: Ali Rıza
Maçın Forveti: Halil
Maçın Centilmeni: Pablo
Maçın Golü: Fuat