Esentepe Bjk Son Bölümde Güldü…

Esentepe Bjk takımları ile İstanbul Ayakkabı takımlarının mücadelesi karşılıklı ataklarla başladı ve izleyenlerin bol pozisyon izlediği bir mücadele oldu. İlk bölümlerinde bol pozisyon olsa da gol sesi çıkmazken 10. dakikadan sonra Esentepe Bjk takımlarının golleri gelmeye başladı ve devreyi de 4 1 önde tamamladılar. 2. yarıya İstanbul Ayakkabı takımı hızlı başlarken 2 şer dakika arayla buldukları peş peşe gollerle maça ortak olurken skora denge geldi ve son bölümler büyük heyecan içinde geçildi. Esentepe Bjk takımı son 10 dakikaya girilirken buldukları gollerle maçı koparırken sahadan 8 5 lik skorla galip ayrıldı ve puanını 6 ya yükselterek zirve yarışını sürdürdü.
Esentepe Bjk takımı maça atak bir oyunla başlarken özellikle ilk bölümlerde dünyaları kaçırdı ve rakip kaleci Sadettin’i geçmekte zorlandı. Kimi pozisyonları da bencil davranarak arkadaşlarıyla paslaşmadıkları için değerlendiremeyen ekip ilk 10 dakikada kaçırdıkları golleri geçen maçta olduğu gibi arayabilirdi. Devreye 4 1 önde girseler de 2. yarının başlarında yedikleri gollerle şok olan ekip maçın son bölümlerinde farkı açarken hak ettikleri bir galibiyet aldıklarını söyleyebiliriz. Rakibe göre daha çok koşan ve daha çok pozisyon bulan ekipte tek handikap çok gol kaçırmaları. Bunun dışında mücadele anlamında geçer not alan genç ekip yollarına emin adımlarla devam ediyorlar Bugün Hamdican ilk yarıda attığı 3 golle skora ciddi katkı sağlarken zaman zaman savunmasına da yardıma geldi,orta alanda da oldukça istekliydi. Fatih top ayağındayken çok etkili olurken takımın en etkili silahlarından biriydi ve attığı 2 golle skora ciddi katkı sağladı, kanadı iyi kullandı. Aykut gol başarısı göstermese de orta alanda oldukça başarılı bir oyun sergilerken Savunma bloğu yerini çok terketmedi, 2. yarıda zaman zaman zor anlar yaşasalar da genel anlamda iyi bir maç çıkardılar, Onur ise maç boyunca gösterişsiz bir oyun oynayıp sadece görevini yerine getirirken son 10 dakikada attığı 3 golle geceye damgasını vurdu ve takımını sıkıntılı durumdan kurtaran isim oldu.
İstanbul Ayakkabı takımı uzun bir zamandan sonra lige yeniden katılırken ilk bölümlerde ciddi bir uyumsuzluk yaşadılar ve hem pozisyon üretme anlamında hem oyun kurma anlamında büyük zorluk yaşadılar İlk yarıyı yedikleri 4 golle 4 1 geride tamamlayan ekip 2. yarıya çok istekli başladı ve buldukları peş peşe gollerle skora denge getirmeyi başardılar. Bu bölümde baskılı bir oyun oynamalarına rağmen bir noktadan sonra kondisyonları bu baskıya yetmedi ve oyundan düşmeye başladılar, bu anlarda da yedikleri gollerle sahadan 8 5 lik skorla mağlup ayrıldılar. Bitime 2 dakika kala skor 6 5 ken kaçırdıkları pozisyonu değerlendirebilselerdi şuan daha farklı şeyler konuşuyor olabilirdik, maçın kırılma anı bu andı diyebiliriz. Geçmiş döneme bakışla kesinlikle daha diri bir takım görüntüsü veren ekibin biraz zamana biraz kondisyona ihtiyaçları var fakat zamanla daha iyi işler yapacaklardır diye düşünüyorum. Adnan orta alana büyük hareketlilik getirirken 2. yarıda skora ciddi katkı sağladı ve attığı ve attırdığı gollerle takımını ayağa kaldırdı. Sado kalesinde yine çok iyi bir maç çıkarırken İbrahim savunmanın en iyisiydi, bir çok atakta rakibe geçit vermedi, sahanın en iyilerindendi. Erdi ve Mübeyye maçı 1 er golle tamamladılar fakat biraz kondisyona ihtiyaçları olduğu gözlemlendi. Emre orta alanda iyi işler yapsa da o da zamanla kondisyon sağladığında takıma daha fazla katkı sağlayacaktır diye düşünüyorum.
Maçın Adamı: Hamdican
Maçın Gümüş Adamı: Onur
Maçın Defansı: İbrahim
Maçın Ortasahası: Fatih
Maçın Forveti: Hamdican
Maçın Golü: Onur
Maçın Centilmeni: Emre

 

Start a Conversation

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.